Jag är tillbaka, typ.

Jag har bestämt mig för att "göra om" denna blogg till en sorts "traveldiary". Jag blir nämligen varje gång så sugen på att dela med mig till er om mina resor och mina foton när jag rest eller ska åka utomlands, dessutom är det ju himla roligt att blicka tillbaka på senare i livet. Jag tänker lägga upp innehållet här i bloggen på så sätt att jag uppdatera er med text och bild om vad jag gör under mina dagar på mina resor, jag tänkte även "avsluta" en resa med att göra en sorts sammanfattning när jag väl är hemma igen. Den här bloggen uppdateras alltså endast när jag reser.

Mitt nästa stopp blir den norska ön Svalbard i Arktis, dit åker jag om ca 3 veckor tillsammans med en vän jag lärt känna i Spanien, jag är riiiktigt taggad på denna resa!
Senast jag var och reste var för ca 2 veckor sedan och då var jag på Irland tillsammans med min lillebror.
Kan ni tänka er att jag faktiskt satt och skrev i en bok nästan varje kväll om hur jag upplevde dagarna på Irland? Det gav mig dock en "old school" feeling som var rätt mysig och dessutom så är det ju ett plus nu i efterhand eftersom att jag får möjligheten att "kopiera" lite utav det som är skrivet i boken, tillsammans med bilder jag tog på Irland, till två inlägg på bloggen.

Jag har även ändrat om i kategorierna och en utav dem heter "Sverige" och där hittar ni resor och kommande resor som görs inom vårt fina Sverige.

Googlad bild på Longyearbyen, Svalbard.

Gillar

Kommentarer

Maja
,
Kul!