Irland

Jag tänker börja inlägget med att säga att besöker på Irland gav mig ett nytt favorit land som jag vill besöka och kommer att besöka minst 2en gånger till inom det närmsta året.

Jag och min lillebror bokade resan redan i maj som en liten "present" åt oss själva för att vi nu i höst fyller 20 och 25 år.
Brorsan vill bocka av U.K och jag har velat åka till irland väldigt länge, så det kändes som ett gemensamt resemål inte allt för långt hemifrån. Vi bdde på ett hotell på O'connel street, som är en utav Dublins huvudgator. Efter ca 3h flyg så landade vi på Dublins flygplats och eftermiddagen spenderades med att upptäcka huvudstaden Dublin.
Jag tog inte mycket bilder alls under de dagar vi traskade omkring i Dublin faktiskt och om jag gjorde det så gjorde jag det med min iPhone.

Här nedan är två stycken, den ena på ett helt fantastiskt café där vi åt pannkakor och drack milkshake första morgonen, jag älskade det stället.

En utav dagarna så åkte vi ut mot västkusten och stoppade på olika ställen. Jag hade med min systemkamera, men med fel objektiv (såååklart), dessutom började det regna något förfärligt där ett ögonblick. Men herregud vad vackert det är på Irland. Medans Isac satt och sov så satt jag och blickade ut över Irlands mäktiga, gröna landskap. Det var sååå otroligt fint när man passerade åkrar med kor, gamla byggnader och slott med fina berg i bakgrunden.

Gillar

Kommentarer