Home sweet home.

Nu sitter jag faktiskt hemma i mitt hus och blickar ut över ett vackert, vitt, snötäckt landskap. Jag åkte hem från Spanien och hundgården 5 dagar tidigare än planerat. Anledningarna är många, men en utav de som vägde mest i mitt beslut var att jag inte trivdes, jag kände inget go och jag kände att under omständigheterna så kunde jag ändå inte hjälpa på det vis jag vill och tycker behövs för hundarna. Det känns tråkigt att skriva det här, för jag vet hur mycket hundarna behöver oss där nere och jag brukar i vanliga fall ÄLSKA att spendera tid på hundgåren. Men jag har lämnat Spanien i vetskap om att det finns ett par jätteduktiga volontärer på plats, som jobbar gratis och engagerar sig så mycket de kan/får. Jag önskar jag kunde skriva av mig allting här, men då blir det som att jag hänger ut folk och det vill jag inte. Att beskriva den här upplevelsen är svårt att göra utan att nämna personer och händelser, så vi skippar det.

Här har vi Malta, en mastinkorsning på cirka 3 månader.

Maltas syster, hon och en tredje systerhämtades in på gården utav mig, Sandra och Madde och jag döpte henne till Asta.

En annan anledning till mitt beslut i att åka hem var att jag kunde spendera mer tid med mina hundar och min pojkvän innan jag återigen lämnar landet för lite värme (vilket dock, absolut inte är anledningen till att jag åker hehe). Det var jobbigt att lämna både hundarna och volontärerna på gården faktiskt, det är ett gäng otroligt härliga och glada tjejer som verkligen gör sitt bästa där nere och hundarna är helt underbara.

En trött Harry som ligger och slappar i solen på siestan.

Reina räcer.

Mina två favoriter Ramon och Roxi. De båda är otroligt smarta, roliga och glada hundar som tycker att det är kul att få använda huvudet. Precis den typ av hund som jag dras till. Hade det inte vart för mina brudar hemma så vet jag helt ärligt talat inte om jag lämnat Spanien utan att ha någon utav dem med mig..

Roxi.

Ramon.

Efter bara en natt på gården så blev jag så himla förkyld och det är jag fortfarande. Anledningen till min förkylning är förmodligen att det är så satans kallt i huset volontärerna bor i. Även fast det finns många sätt att värma upp huset så hade det glömts bort att visas och/eller inte kunnats göra pga olika saker.. Som sagt, förkyld är jag fortfarande. Men efter att jag druckit upp mitt té med honung så ska jag klä på mig ordentligt med kläder, sela Maggie och dra med henne och sparken ut i snön. För nu jävlar ska här åkas spark innan jag drar till USA..

Amanda och Ramon.

Gillar

Kommentarer