Camping.

Jag har precis lagt mig till rätta i vår säng hos Johanna efter att ha tagit en dusch. Vi kom ganska så nyligen tillbaka från Anza Burrego Desert där vi spenderade natten i ett litet tält.
Jag kan inte beskriva med ord om hur fint det var där eller hur lycklig jag kände mig i själen.. Ni som hängt med ett tag vet nog sedan innan om hur stor min kärlek till bergen och naturen är. Jag finner liksom mig själv i ett slags lugn när jag vistas i den miljön..

Att befinna sig i mitten av ingenstans och laga sin egna mat ute i naturen samtidigt som solen sakta går ner under bergstopparna är helt sjukt. Vi satt liksom och åt mat i en rosa öken. Jag låter bilderna beskriva gårdagskvällen, även fast bilderna kanske inte riktigt gör det rättvist i hur vackert det verkligen var. Precis innan vi gick och la oss och brasan nästan slocknat helt så satt vi och kollade på stjärnorna en stund, det är så mycket mer stjärnklart ute i ingenstans än när man ser dem från tex. en äng i Sverige. Jag såg ett stjärnfall faktiskt och såklart önskade jag mig någonting.. Eftersom att toppen utav tältet är öppet så somnade jag även till utsikten av himlens alla stjärnor och tystnaden som på något obeskrivligt harmoniskt sätt fick dig att slappna av mer än vad man någonsin gjort tidigare.

Imorse så gick vi upp lagom tills solen steg upp över bergen igen och tog bilen till lilla bergsbyn Julian för att äta frukost. Jag tror jag vill bo där. Jag har verkligen hittat mitt drömhem, det kändes typ i hjärtat när vi åkte där ifrån. Men innan vi lämnade Anza Borrego, Julian och den här otroligt vackra öknen så stannade vi på vägen, ställde stolarna så att vi hade världens utsikt, tog tre djupa andetag och bara njöt till 100%. Jag är så himla tacksam och glad över att Jimmy och Johanna tog med oss hit. GRACIAS.

Klockan är inte mer än 15 här i USA och vi väntar just nu på att Johanna ska komma hem igen så att vi kan hitta på någonting skoj tillsammans innan det blir kväll och dags för att gå och lägga sig.

Gillar

Kommentarer