BLACKS BEACH

För er i Sverige så var alla hjärtans dag över för 3h sedan ungefär och här så fortsätter den fortfarande att firas i 6h till. Här i USA så är ju "valentines day" värsta grejen, affärerna är fullproppade med nallar och hjärtan.

Hursomhelst, idag har faktiskt vart en väldigt härlig dag men också en otroligt konstig dag..
Vi vaknade upp och i köket så hade Johanna lagt ut små choklad askar till oss och hennes rumskompisar.
Så himla gulligt, jag och Jossan köpte även en nalle till henne med i Valentines gift och som tack för allt.

Dagen började som sagt väldigt bra, jag och Jossan spenderade sedan några timmar på att hikea i Torrey Pines. Torrey Pines ligger i La Jolla ungefär 30 minuter ifrån San Diego och är ett stort naturreservat som bjuder på massa fina hiking trails. En stund in på vår hike så började konstiga saker hända, en liten ödla korsade vår väg och Jossan mosade hens huvud, självklart inte med flit. Vi skrek, skrattade och panikade för allt gick så himla snabbt, vi har döpt ödlan till Ricky och kommer att tända ett ljus för honom ikväll.

När vi gått ett par trails så tog den sista oss ner till en jättefin och såklart okänd strand som vi faktiskt bestämde oss för att promenera längst eftersom att vi ändå skulle till la Jolla Cliff. Jag tror vi hade gått på stranden i lite mer än 1h kanske, då karman från Rickys död slog till...
Helt plötsligt så dök det upp folk igen och en gubbe drog hastiskt ner byxorna, vi trodde såklart att han skulle byta om och vi fnissade och kollade bort för att inte genera honom, tänkte vi... Under tiden då Jossan "kollar på havet" så ser jag i ögonvrån hur mer och mer nakna människor dyker upp på vänster sida om oss och jag säger nästan panikslaget till Jossan "Alla är nakna!!!".
Helt plötsligt så går en man fram till oss, han hade händerna på midjorna och mellan sina ben dinglade en liten snopp.. "Happy Valentines girls. You can take your shorts off here".
Öh nej tack... Snabbt och halvt i panik går vi längst stranden bort från nakenfisarna i sikte mot La Jolla..

Ja ni gissade rätt, vi hamnade helt random på en nudist strand (bilden här ovan).. Vad jag inte förstår är varför den där guben glatt skulle komma fram och prata med oss med sin snopp upp i vädret, det var minst sagt trevligt. Faktiskt så var det äckligt.. Jag och Jossan kom tillslut fram till La Jolla Cave (bild nedanför), men vi var rätt slut och faktiskt fortfarande ganska tagna efter händelsen som hänt någon timme tidigare, även fast vi skrattar åt det så var det otroligt ... Hm, ja. Jag kan faktiskt inte sätta ord på det nu..

I La Jolla Cave så kan man se fria sjölejon och sälar ligga och sola med dess ungar på klipporna.
Vi åkte hem ganska snabbt dock, vi var helt slut i benen efter att ha hikeat och promenerat i sammanlagt 5h så vi tog snabbt en Uber hem till Johanna i PB, köpte mat och nu ska vi gotta i oss lite vin. Det förtjänar vi faktiskt efter den här dagen...

Gillar

Kommentarer