Jag vill ju så sjukt gärna ha min naturliga hårfärg för att kunna spara ut det utan att det ser ut som en risbuske + att slippa hålla på å färga jämt.. och för att få min naturliga så bestämde jag mig för att bleka håret, få det platina och sen när det blir utväxt på det så slingar jag in det MEN.. Det blev så jävla gult! det hade inte gått att rädda med silvershampo liksom. Och man kan ju inte bleka håret direkt efter, man måste vänta helst 2 veckor för att håret är ju så svällt efter blekning och kan inte ta åt sig ännu mer blekning, så bleker man direkt på igen så blir det bara slitet. Jag visste att det förmodligen skulle bli väldigt gult så det var därför jag lånade hem lite rosa färg av min syster när jag skulle bleka håret.

Jag tänker ju inte gå runt och se ut som ett gulhuve i 2 veckor så jag smackade på rosa färg. Trodde inte det skulle bli så knalligt som det blev but me likey! Jag vet inte hur länge det kommer ta för denna färg att åka ur, det är en toning. Så jag kommer ha rosa hår tills det tvättas ur å blir dassigt (minst 2 veckor) Sen kommer jag bleka igen och då lär inte håret vara lika gult så om det är något gult kvar så går det säkert bort med silverschampo.

Man ska ha bra självförtroende och älska sig själv så jag skäms inte det minsta när jag ger komplimanger åt mig själv och utbrister "Daaaayyyuuuum" "Fuck vad snygg jag är!"

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments