Header

Hejsan!

Sista veckan innan lovet är snart förbi, så skönt att man klarat sig hit och gud vad det gått fort!

Själv har jag haft ännu en mysdag på stan med Linnea, en underbar tjej och Adam, en underbar kille. Denna gången blev det inget shopping inför Stockholm utan inför halloween som vi ska fira imorgon med vänner.

Om det går som planerat ska jag och vänner träffas först hos Ella och fixa oss tillsammas, sen drar vi alla tillsammans to the party!🎉

Ha det oerhört grymt o glöm inte sociala medier!
baralillaak @ sc
allvakarllsson @ instagram
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 689 Readers

Likes

Comments

Hej finisar!

Ännu en händelserik helg har jag nu bakom mig. Innan helgen laddade jag upp med en runda på stan med bästisen i torsdags, vi tog en fika o det blev lite shopping också. Köpte ett par skitsnygga skor och en vanlig svart polotröja nu inför hösten och Stockholm (!!!!)

Om 9 dagar drar jag, Ella och mammsen uppåt mot Stockholm. Den första natten bor vi i Uppsala och de andra två nätterna blir det i centrala Stockholm, så taggad!

På fredagen snackade jag om jobbet jag skulle ha på lördagen och på kvällen var jag och hjälpte till på ett disco med vänner.

Lördagen var den mest hektiska dagen på denna helgen, vaknade vid 10, duschade och fixade till mig. Tilda och Gaby kom vid 11 och då tränade vi på alla motiv vi skulle måla på barnen. Vi tränade till kl halv 2 sen åkte vi in till arenan där jobbet var. Första insläppet var mellan 14 och 16 på då vi målade nästan 100 kunder var, showen var mellan fyra och halv sex. Vid sex släpptes det in nya personer och vi målade nästan lika många. Efter det var jag heeelt slut och åkte hem vid halv 10 och sov.

Imorse åkte jag tillbaka upp till arenan för att kolla på Fcb 02:or's viktigaste match mot Ängelholm och det blev en go' vinst med 3-1, SUPER! 💙

Är helt slut just nu o ska bara mysa ner mig undertäcket o sätta på en film, ha det bäst! puss💋

Likes

Comments

Hej sötnosar!

Är tillbaka hemma igen från skola, en vända hos Rosenbergs o sen sång.
Så sjukt glad att jag började på sången, känner själv att jag har utvecklats efter varje gång jag går där ifrån.

En mycket händelserik helg har jag haft, från fredag till lördag var jag i Laröd och träffade några nya och några gamla underbara vänner o sen somnade jag hos Ella. Vi vaknade vid 9 då jag skulle på läger med konfirmationen och Ella skulle iväg till en kompis.
Kl 13 på lördagen bar jag av mot Missionsgården i Örkeljunga för att 14:00 träffa alla. Temat var skapelse denna gången, vi gick på skapelserunda o lekte lekar. Vi hade också nattvard och morgongustjänst men många psalmer o sång som jag gillar. Söndagen avslutades med bussresa hem och gudstjänst i Allerum. Fick tyvärr inte några bilder där ifrån men kan säga att det är SJUKT fina människor som finns i det gänget o som jag verkligen diggar.

Ha en super-kväll, puss :**
Äger gör ni!

  • 988 Readers

Likes

Comments

  • 1123 Readers

Likes

Comments

Hej babes!

Detta med att snacka om andra är lite min grej, om man inte känner mig så vet man inte att jag tänker på andra före mig själv. Hatar att se andra må dåligt och nu är det så att en av mina allra underbaraste vänner har drabbats av cancer.

14 år gammal, denna hemska sjukdomen har tagit ditt hår, din energi, en av dina äggstockar och fört med mycket smärta men också mycket mod och styrka. Saker den inte har tagit och inte kommer ta är ditt underbara leende, din glädje och glimten i dina ögon.
Att spendera tid med dig är det bästa och har varit det sen första gången jag träffade dig. Gör allt för dig! Kämpar med dig i vått o torrt,

Jag älskar dig Hanna Krisping <3

Likes

Comments

Hejsan!

Nu ska jag också testa mig på det här med blogg och se hur de går. Den här bloggen ska mest handla om mig o min (ointressanta) fritid, då o då kanske det kommer upp inlägg om någon som inte är mig som vänner och andra. Taggade?

Själv är jag en väldigt ärlig, glad och framåt tjej. Är född 2003, så är alltså 14 år gammal. Går då också 8:onde året i grundskolan utanför Helsingborg.

Ni kan följa mig på både instagram : Allvakarllsson
och på snap: baralillaak

Puss :*

Likes

Comments

Instagram@alwakarlsson