Header

Jag har en ny blogg för den här blev så rörig och massor med annat men ni hittar min nya blogg på
nouw.com/samis
(det gick inte att länka av nån anledning

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Just nu sitter jag hemma med mina två bästisar Sophie och Ellie (Ellinor) och vi har just kommit hem från stallet och ska äta tacos sen bada😍 imorrn ska vi till Rösjön så det kommer förmodligen lite bilder från de imorrn. Ellie och Sophie kommer sova hos mig i två dagar för sen åker Sophie till U.S.A i tre veckor😭 Ellie kommer inte heller va hemma för hon ska till Göteborg på samma dag som Sophie åker. Det kommer förmodligen ett till inlägg ikväll men ha en fortsatt trevlig kväll💕

Likes

Comments

Ja jag har öppnat bloggen igen som ni såg i rubriken. Jag stängde ju oväntat bloggen förut eller sluta uppdatera osv. Jag kände att jag inte hade tid för bloggen för jag gick igenom en jobbig period just då men har kommit ur den nu. Jag kommer uppdatera varje dag eller varannan, jag kommer fota outfitsbilder och göra bloggen mer "proffsig" men jag vet inte hur länge jag orkar me bloggen men som de ser ut just nu kommer de vara bloggande ett bra tag framöver. Jag hoppas att ni kan sprida bloggen så jag får tillbaka alla läsare igen:))

Ha de bra så länge;)

Likes

Comments

Asså gud nu är det bara 18 dagar kvar snart innan jag får min/familjens HUND! Jag är så sjukt taggad på att lille Cody ska få komma hem. Han är en jätte gullig lite golden retriever valp! Jag håller på att göra lite hund DIY så bilder och inspiration kommer om de senare. Jag har inte så mycke mer att skriva men på tisdag kommer det kanske ett intressant inlägg så håll koll på de

Likes

Comments

Ja jag har inte bloggat på skit länge men ett annat inlägg kommer senare för NU öppnar jag bloggen på riktigt. Jag har fotat lite bilder med hästen som ska redigeras jag ska fota lite outfit bilder och lite annat jag ska helt enkelt satsa på bloggen nu. Jag håller på att renovera i mitt rum så bilder kommer när de e klart, jag kommer också göra fler T.ex sminkningar och fota och jag kommer även göra tips för sommaren där jag kommer lägga ut bilder och collage som ni får lite inspiration och jag kommer också göra DIY ( do it yourself) och lägga upp osv alla bilder kommer kanske inte va mina så jag kommer skriva vems bild och vart den kommer ifrån ❤️ nu måste jag fortsätta med skolan (är i skolan nu så😂)

Likes

Comments

Ja då va det på tiden att öppna upp bloggen igen på riktigt så nu är allt löst och som vanligt men detta inlägg kommer inte handla om att jag ska sitta och skriva ursäkter utan det ska handla om min kväll med min bästis.


Jag har varit me två av mina absolut bästa vänner (vet ej om jag får säga namn) jag va först me en kompis och sov hos henne i två dagar. Vi spela och tränade vi myste med hennes fina hund och hade bara en underbar tjejkväll/tjejkvällar jag måste verkligen försöka vara med mina kompisar mer för jag gillar att vara hemma och kolla på film och sånt men men. Efter jag hade varit med min ena kompis skulle jag rida och då är båda mina vänner i samma ridgrupp och tjejen jag hade varit med skulle bort så efter ridningen så åker jag hem och chillar och ah gör det vanliga typ. Jag får tråkigt och ringen min andra kompis och vi kommer fram till att hon ska sova hos mig och de slutade med att vi va med mina marsvin och klippte deras päls för den va lite för lång. Vi hade en jätte mysig kväll/natt för vi va vakna till fyra hahaha men det var jätte mysigt iallafall.

Bloggen kommer då fortsätta som vanligt men jag kommer lägga ner mer tid på att fota outfits och redigera bilder och göra fler inlägg som inte bara handlar om min vardag.

Likes

Comments

Jag vet att det är en jätte dålig bild men nu har jag äntligen skaffat Adobe Photoshop så bättre bilder kommer det bli. Jag ska försöka uppdatera mer om mode och smink osv.

Linne: Cubus
Munkjacka: (oversize) h&m
Byxor: Demin tror jag vet ej vilken butik eller något sånt.

Likes

Comments

Jag tänkte att eftersom många är sjuka just nu så tänkte jag tipsa lite om vad jag brukar göra när jag e sjuk för att må bättre<3


~ Sova, att vila när man mår dåligt är den bästa medicinen men de vet ni nog.

~ Jag brukar bete mig som om jag inte e sjuk för då lurar jag min hjärna och tänker inte på att jag faktiskt e sjuk.

~ Om jag inte kan lura hjärnan så tar jag en alvedon/Ipren beroende på vart jag har ont osv.

~ Jag brukar alltid försöka äta även fast de inte e gott eller jag inte har någon aptit men vill du må bättre behöver du näring.

~ Jag brukar dricka så mycket jag bara kan för jag mår mycket bättre av att dricka och då menar jag typ vatten, juice, nyponsoppa och inte läsk eller något sånt.

~ När jag e sjuk så äter jag aldrig godis för godis kan lätt skapa illamående när man e sjuk.

~ Om jag orkar brukar jag försöka ta en dusch men ibland mår man för dåligt för att göra nånting.

~ Om jag e riktigt riktigt sjuk brukar jag bara försöka ta det lugnt och inte överanstränga mig på något sätt.


De e ungefär vad jag brukar göra när jag e sjuk hoppas att ni kan dra nytta av något men ah<3

Likes

Comments

Jag vet att jag inte har uppdaterat på typ 3 veckor om inte mer men de har hänt så otroligt mycket i mitt liv just nu och jag har helt enkelt inte haft plats för bloggen. Min bästa kompis flyttade oplanerat till Skåne och jag hann inte ens säga hej då och mådde jätte dåligt för jag kommer sakna honom så ***** mycket. Jag har haft de väldigt upp och ner med skolan också men de kan jag inte skriva om så mycket. Jag fick läsglasögon för jag är i så sjukt stort behov av dem men de fanns inga snygga så jag tog typ bara ett par men dem kommer först dem 30 mars så bild kommer då. I förgår så fick jag en grymt rolig nyhet VI SKA SKAFFA HUND jag är så grymt lycklig det blir en golden retriver och de kommer bli hund i juni där nån stans för man måste ju va hemma hela tiden så om ca 2 och en halv månad kommer det massor me inlägg om de<3 jag kommer börja skriva mer om hur jag hanterar min ångest och mina problem mer för jag har fått lite såna frågor på ask som jag inte besvarat så folk ser för personerna ville inte de men jag kommer skriva om allt och jag hoppas att jag kan hjälpa nån och jag vet inte om jag har skrivit att jag är me i en bok som heter 101 berättelser och då står de om mig vid berättelse 90 eller något nån stans där och då kan ni få en kort berättelse om mitt liv från hemskt till bättre<3 jag fick en dator också i veckan som jag kommer ha i skolan för jag är i stort behov av de och sen finns de en app som heter prismo som läser upp texter om du fotar dem jag kommer göra ett tips inägg om de och sen kommer jag uppdatera mycket mer för nu är jag taggad på bloggen som jag tappa förut för jag mådde dåligt men nu börjar min lektion så hörs<3

Likes

Comments

Ja vet att jag nästan aldrig bloggar längre men jag lovar jag ska inte sluta me bloggen men jag har haft problem me privatlivet, min bästa kompis kanske ska flytta till Skåne och har varit väldigt ledsen över de. Jag har problem me mig själv och de är om saker som bara jag kan fixa och ingen annan och ah väldigt mycke av mina problem inom privatlivet tar upp tiden då jag brukar blogga de e många fler problem men jag kommer inte skriva ett helt inlägg me ursäkter utan me info osv. Min dator funkar inte just nu så jag kan inte använda min kamera för att fota men de får duga me mobilen tills vidare men sen blir de mer me kamera. Jag kommer också börja lägga ner mer tid åt att redigera mina bilder osv och utveckla mina inlägg mer och ah men de kanske kommer ta en stund innan jag kommer kunna fixa allt me bloggen osv. Jag måste sova nu så vi hörs så fort ja kan❤️

Likes

Comments