Header

2018, min vardag

Om man ska beskriva kärleken i ord..Kan man de? Går det att beskriva i ord. Jag ska försöka.

När du har personen du håller kär i din närhet.. Du känner dig varm i hela kroppen.. kanske pirrar det i magen? Du får handsvett.. ditt hjärta hoppar ett extra slag? Du kan skratta, du kan gråta. Du kan vara arg och ibland frustrerad.. Men du är fortfarande Älskad, älskad för att du är du och ingen annan. Du vågar visa dina känslor och rädslor. Du är inte rädd för att behöva känna dig dömd eller utpekad.. för du är ändå älskad. Du kan ventilera och ha dina åsikter och intressen. Du behöver inte gömma dig.. Du behöver inte vara någon som du inte är. Kärleken kan göra dig fånig, och ibland till och med galen. Kärleken kan också vara blind. Men när du känner den där känslan över att du är fullkomligt avslappnad och trygg, helt orädd för att vad personen ifråga ska tycka om dig. Ni delar med er av era tankar och drömmar, ni har samma visioner, har alltid roligt ihop oavsett vad ni än gör. Det är din bästa vän som alltid finns där, som alltid ställer upp på både gott och ont.  Det är kärlek för mig. Det är lycka! 


Kisses 💕

Kisses

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag är inte redo för morgon dagen. Det kan inte vara sant.. Ska jag gå på din begravning? Finns du inte längre.. Jag vet inte ifall man vänjer sig vid smärtan. Hur tog jag mig igenom gårdagen? Hur tar jag mig igenom morgondag? Jag saknar dig så jävla mycket.. Fan va ont det gör.. Det gör  så ont att inte längre få höra din röst. att inte längre få skratta med dig. Att inte få dina telefonsamtal längre... Inte få dina tokiga Snapchats...Det brinner så fruktansvärt i bröstet
. Men var eviga dag är jag som många andra stark.. Vi måste framåt.. fortsätta leva precis som vanligt.. Även fast hjärtat är slitet och man ibland inte kan andas... Det kommer alltid vara så. Men vi lär oss att leva med det. Vi lär oss att ta oss ann dagen och livet som fortsätter. Jag är fortfarande inte redo för imorgon.. Ge mig styrka.

Kisses

Likes

Comments

2017

Hej. Det är bara jag som knackar på igen.
Ditt undermedvetna. Det var ett tag sen sist. Jag vill bara att du ska veta att även fast saker och ting just nu är lite jobbigt så kommer det snart att bli bättre. Åtminstone kommer det att kännas  bättre. Vi går igenom olika faser i livet som ibland är väldigt jobbiga men som kommer att gå över. Det kan ta tid, jag vet. Låt det ta tid, låt tiden försöka läka såren. Glöm bara inte bort att leva. Lev för gårdagen, lev för morgon dagen och framförallt glöm aldrig bort att leva i nuet. För att inte leva i nuet kommer senare i livet betyda att du kommer att ångra dig. Men då finns jag som kommer tillbaka till dig för att påminna dig om att livet är viktigt. Du måste ta hand om det. Kanske är lätt för mig att säga tycker du, men det är ju faktiskt så att oftast så ångrar vi dom saker vi inte gjorde eller som vi inte sade. Ditt liv är värdefullt så se till att just du känner att det är värt de. Hej så länge.

Kisses

Likes

Comments

Hej fina ni! Det va ett bra tag sen! Och vad har hänt sen dess?! Jo det ska jag tala om för er. Jag ligger i skilsmässa och flyttar till eget den 1 oktober. Det ska bli otroligt skönt och jag längtar så mycket. Allt har hittills rullat på men det har varit en berg o dalbana måste jag tillägga. Men allting har en mening och allting löser sig så länge man bara vill. Jag håller på med körkort med och har börjat träna en hel del, lägger allt fokus på min älskade dotter och mig för att vi ska ha det så bra som möjligt 🙂 har ni saknat mig?! 😉 hoppas ni haft det bra!

Ha det bäst så länge! Puss o kram

Kisses

Likes

Comments

Brev till Jesper , mitt 2014, min vardag

När verkligheten tar fatt en och ångesten sakta kryper fram, så gråter jag om natten och vill krypa upp i min älskades famn

Tänker på dig då och att du borde vara här, det gör för ont för att inse när jag höll dig så kär.

Att dagligen bära på en fasad och säga att allt är okej, det kommer nog alltid vara så, alltid vara så för mig.

Med gråten i min hals och smärtan i mitt bröst, bara tanken den drar ner mig, att aldrig mer få höra din röst.

Du slets från oss och du är för evigt saknad, jag glömmer aldrig dig, jag vill ha dig tillbaka.

Men när nattens änglar faller och mörkret sakta kryper fram, så tänker jag på dig och tror mig känna en värmande hand.

Du är för evigt saknad min älskade lillebror, de gör för ont att beskriva att inte få se dig bli stor.

Kisses

Likes

Comments

2016, Celine, min vardag

Hejsan!
Vilket härligt väder vi fick idag hörni! Otroligt skönt är det i solen, en aning kyligt nu vid den här tiden på morgonen men still. Igår var vi som sagt på badhuset och Celine tyckte se va så roligt, men idag vaknade jag till en mycket snorig och febrig tjej och de är inte alls roligt! Jag misstänkte att hon skulle bli dålig redan i fredags kväll men när hon vaknade pigg i går morse så tänkte jag inte mer på de än att så länge hon inte har feber går de väl bra att bada?! Men när vi kom hem igår så kändes hon lite varm men ingen feber, jag är bog inte ensam om att kunna förutspå när ens barn är på väg att bli sjukt, de är bara en känsla jag alltid får. Men feber hade hon imorse , 38.0. Så de vart en Ipren och nu sover hon igen sen en stund tillbaka. Det är verkligen jobbigt sen här första året efter man lämnat dom på dagis precis som jag hört och fick det sagt till mig. Men att det skulle vara så här ofta hade jag inte räknat med! Så min mamma har sagt att hon kan ställa upp och passa henne tisdag o onsdag så jag kan jobba om det är så att hon fortfarande skulle vara sjuk så det är ju verkligen super bra, för då kan jag jobba istället för att vabba eftersom de blivit ganska så mycket av de sen jag började jobba! Morgon dagen återstår fortfarande att se, det löser sig det med på något sätt!

Nu ska jag springa iväg till affären och köpa lite frukostbröd och annat gott! Ha en super härlig söndag! Puss

Kisses

Likes

Comments

2016, Baby , Celine

Hallå! Jag och M ligger helt utslagna på soffan efter en dag på Fyrishov! Celine gör lika även hon, sovandes i sängen! Hon somnade så fort vi la ner henne i vagnen på vägen ut från badhuset. Men oj va roligt de va! Celines farmor var med även hon och fick se henne bada för första gången på badhus. Celine tyckte se va så himla roligt och vi busade runt mycket där. Sen hade jag stod på morgonen och gjort i ordning en bacon/ost/broccoli paj som vi tog med och åt med sallad och dressing, Celines farmor hade även hon tagit med färdiga sallader och bullar till fikat, så man är bra mätt i magen nu... Det blir en lugn kväll här hemma, om ett tag så ska jag väl gå förbi affären för kanske lite gott till kvällen, sen blir det förmodligen någon film att titta på.

Ha en super härlig kväll! Puss

Kisses

Likes

Comments

Baby , 2016, min vardag

1. ”Åh, jag är så trött i dag”
Jaså? Hur många gånger väckte bebisen dig i natt? Kom 4-åringen in i ditt sovrum och grät för att han hörde monster från garderoben? Nej, tänkte väl det.

2. ”Jag har så mycket att göra, det finns aldrig tid över”
Jag lovar: Om du någon gång skaffar barn kommer du undra vad du egentligen gjorde med all den där fritiden.

3. ”Man behöver ju inte mer än 6 timmar sömn”
Sa du 6 timmar? I sträck? Det finns flera anledningar till att vi som har barn är tröttare. Att inte få sova mer än två timmar i sträck under 3 års tid är en av dom. Men för all del, njut du av dina sex timmar.

4. ”Jag vet vad du menar, jag har ju hund”
Visst, att ha ett husdjur är en del jobb. Men snälla jämför inte att mata och rasta en hund med att ta hand om bebis 24 timmar om dygnet.

5. ”Kan du inte bara skaffa en barnvakt?”
Absolut jag ringer bara Linda eller Jonas eller Maria eller Anders eller någon av mina andra vänner som mer än gärna stannar hemma med mina ungar i stället för att hitta på något själva en lördagskväll. Speciellt med en timmes varsel…

6. ”När jag får barn kommer jag aldrig låta dem…”
Titta på tv? Äta godis? Spela dataspel? Tro mig, jag har varit där du är och sagt exakt samma sak. Och vet du vad? Det kommer inte att bli så.

7. ”Vill du komma över på en liten spontanfest?”
Ha ha ha, du är rolig du. Om nu inte ”spontant” innebär om 2-3 veckor.

8. ”Du ser lite hängig ut, är du sjuk?”
Du skulle inte heller se så himla pigg och fräsch ut om varit uppe halva natten med en unge som vägrar sluta skrika.


9. ”Har du sett senaste säsongen av…”
Nej. Du får ursäkta att jag inte kan snicke-snacka om nya tv-serier, filmer eller böcker men jag varit lite upptagen med att ta hand om en liten människa som inte skulle överleva utan mig.

10. ”Du brukade ju alltid vara med och festa”
Jag vet att du tycker det låter tråkigt att sitta hemma en lördagskväll. Men det är så himla krångligt att komma in på nattklubben med barnvagn.

11. ”Det måste vara skönt att få vara hemma med barnen och ta det lugnt hela dagarna”
Ja, det är ju nästan inget jobb alls. Förutom att konstant städa varenda rum i lägenheten, mata, natta, byta blöjor, tvätta maskin efter maskin med smutstvätt, byta blöjor igen, mata, städa, natta, leka. Det är en rena semestern faktiskt…

Kisses

Likes

Comments