HeaderFölj mig på inspirationssidan weheartit där jag heter annaajohanson

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments
Ikväll myste jag runt på byns julmarknad med Amalia. Så mysigt att inleda julen. Hoppas ni alla hade en bra första advent.

Likes

CommentsI fredags kväll åkte jag till min bästa kompis Frida som flyttat. Hon bor på internat och går på musikskolan Academy of Music and Business. Bodde i hennes lägenhet och hade galet kul med alla härliga människor till vänner hon funnit.

Likes

CommentsI år önskar jag mig ingenting speciellt i julklapp. Finns dock alltid lite småsaker man vill ha. Presentkort är enligt mig alltid bra, men samtidigt är det så mysigt att få SAKER också. I collaget ser ni lite grejer jag skulle bli väldigt glad över.

Likes

Comments


Här har ni de utlovade bilderna på mitt hår. Bilderna är inte dem bästa, ser betydligt mycket surare ut än vad jag är (är glad!!) Klippte av runt 7cm. Trivs så bra i kort hår, dessutom tycker jag det är snyggare med en riktig frisyr än att ha lite sådär halvlångt och risigt. Älskar dessutom att gå till frisören. En lugn och skön stund. Det känns så bra att fixa till sig ibland, som en liten själv-boost!!

Likes

Comments3 härliga bilder från en kväll i Båstad i somras

Delar med mig av lite sommarbilder, för några nya för dagen har jag inte. Min dag har bestått av frisörbesök och plugg. Bilder på min lilla förändring lovar jag att lägga upp imorgon. Nu måste jag fortsätta plugga.

Likes

Comments
Något som jag tycker vi svenskar är generellt dåliga på är att klä upp oss. Det är nästan som att vi är rädda för att vara lite för fina, glittra lite för mycket. Enligt mig är det fruktansvärt synd, att många hellre går iklädd mjukiskläder än  kjol eller klänning till skolan. Jag tror vi alla mår bättre av att känna oss lite mer snygga. Alla plagg på bilden är från Gina tricots hemsida. Även fast jag inte är en förespråkare till att  shoppa på de olika kedjorna, så kan man hitta en del godbitar ibland.

Likes

Comments

DAGENS humör: Glad och lycklig men trött.

DAGENS tankar: går till olycklig kärlek.

DAGENS låt: I'm on fire - Bruce Springsteen

DAGENS outfit: kjol och vit blus.

DAGENS planer: Plugg, massa plugg, som vanligt. Skriva önskelista samt köpelista till jul!!

DAGENS obsession: musik och rött nagellack. Kaffe

DAGENS bästa: härliga människor <3


Likes

Comments


Födelsedagsfirande av syster som fyller tonåring idag, wow! Du är så härlig. Kram

Likes

Comments