Denna vecka lider mot sitt slut. Men något som är skönt är att man ändå är ledig i morgon. Kommer bli en lunch på stan och sedan shopping. Mer julpyssel måste inhandlas. Även julklappar. Så det är nog bäst att gå och sova nu.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag var sista dagen på denna skolvecka. Den var inte så jobbig. Efter skolan gick jag och några vänner ner på stan och tog något att dricka. Eller de gjorde. Jag tittade på.

Dagens middag blev räkor så mig är det inte synd om. Jag är inte heller ledsen över att jag är ledig på måndag. Lite deppig över att deg just nu ligger en rosegold 64gb och väntar på mig men pappa vägrar att betala. Lite deppig över det. Vill ha en ny mobil.

Likes

Comments

Klassens mentor utlovade att dagens första hälft skulle innebära grupper med alla elever från sam. Men det var tydligen fel. Alla sam elever skulle samlas i aulan och där lyssna och diskutera om den pågående terrorn som finns bland oss idag. Allt de sa hade jag redan hört om på nyheterna så det blev lite tråkigt. De pratade även om att det är en väldigt, väldigt liten grupp som kallar sig muslimer som utför dessa terrordåd. Jag säger "kallar sig" för att enligt alla muslimer de har intervjuat så har de sagt att terrorgrupperna inte har någon anknytning till islam. Det var även de lärarna konstaterade. Hela tillställningen blev lite långtråkig men som jag och min vän konstaterade. Bättre än idrott. Haha jag har en vän. Tjoho!

Likes

Comments

Har kommit en liten bit till idag på mitt broderi. Känner mig stolt fast väldigt ont i lederna.

Skolan har för första gången på länge varit ganska kul. Skolan kanske blir bra till sist.

Morgondagen blir inte så rolig eftersom hela samprogrammet ska göra aktiviteter på förmiddagen. Om gymnasiet skulle bedriva lektioner i stället för lek kanske inte gymnasiet skulle vara ett av de sämre. Men ändå, slipper idrotten. Lite glad över det.

Likes

Comments

Idag började jag att handla inför julpysslet som snart drar igång. Köpte snören, band och olika papper. Några julklappar handlades även in och lite till mig själv. Bland annat ett par vinter converse. Fodrade och mysiga att ha nu. Blev nöjd över dagens inköp.
I morgon vet jag att träningsvärken kommer att göra väldigt ont. Jag var på skolans gym när de andra körde boxning, kan säga att gymmet var roligare och jag fick sluta tidigare. Men träningsvärken kommer göra grymt ont. Men det blir morgondagens bekymmer för nu tar jag natt i detta blåsiga och regniga november väder.

Likes

Comments

Världen har sina bekymmer, jag har mina. Igår köpte jag ett broderi, ganska stort, för första gången på länge. Idag satt jag i timmar och pysslade med duken. Duken med tomtar, lingon och flugsvampar på. Det kommer ta evigheter.
Evigheter att få ett handarbete klart.
Jag har gjort något som jag, nästintill, absolut inte får göra. Monotont arbete. Sitta och göra det jag tycker är kul. Bara för att mina sen/muskelfästen är inflammerad. Bara för att jag bara tål alvedon. Bara för att jag är jag, därför får jag inte göra det som är kul.
Men jag orkar snart inte längre. Jag har hoppat över att göra saker jag gillar bara för att det gör så olidligt ont men nu orkar jag inte längre. Gör det ont så får det göra det. Jag orkar inte längre. Mina bekymmer kanske är små för världen men för mig är de stora.

Likes

Comments

Detta blir det första inlägget här. Anledningen till att jag börjar blogga igen (har gjort det på andra små sidor innan) är att kuratorn på min skola ansåg att jag behövde någon stans att skriva av mig. Vad är då mer passande att starta en blogg? 

Sen kommer den stora frågan. Vad ska man skriva om? Ska jag skriva det folk vill läsa? Det folk inte vill läsa? Det de behöver läsa? Det jag behöver skriva? Svaret blir nog, jag skriver lite blandat. Jag skriver om allt mellan min himmel och jord. 

Alltid lite panik över första inlägget. Kommer någon att läsa bloggen eller kommer de tycka att den inte är värd det? Jag känner personligen att om någon vill läsa den så får man mer än gärna göra det och vill man inte så behöver man inte. 

Kan vara bra att skriva om sig själv kanske men jag har nog problem med det, information kommer med tiden eller om man tar kontakt med mig. Den känslan jag har fått är att denna blogg inte kommer vara som andras eller så är den exakt som alla andras. Men vad gör det i dagens samhälle där alla ska se ut som andra, vara som andra och inte ha något eget?  

Likes

Comments