Jag försöker och försöker, och ibland tror att jag lyckats, att jag har lyckats komma över dig. Ibland känner jag mig duktig och ibland skrattar jag åt mig själv, hur kan jag vara så dum att tro att jag har lyckats. Jag kommer aldrig komma över dig. Hur många chanser ska du få? Hur mycket kan jag pressa mig själv? Håkan Hellströms text om du vill ha mig kan du få mig så lätt stämmer så bra. Jag brukar va svår att få men de gäller uppenbarligen inte dig. Det ska inte va så här.. Jag måste bestämma mig. DU MÅSTE bestämma dig. Vi måste bestämma oss en gång för alla.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vad gör du med mig? Enda sen den första veckan på detta året har jag försökt att inte sakna dig för mycket, de har gått bättre och blivit lättare, tills nu när vi träffades igen. Det var när du kramade om mig igen jag fattade hur mycket jag egentligen hade saknat dig. Nu är vi ifrån varandra igen och jag mår inte alls bra över denna saknaden och känslan av att ej veta när ja får se dig igen eller om jag får se dig igen. Vad gör du med mig kära du? Jag har känslor i kroppen jag inte ens visste fanns. Du är rätt bra trots allt du gör med mig nu. Du förvirrar mig hela tiden. Men är ändå efter att jag träffade dig nu jag fattade. Jag vill ha dig, ingen annan. De går inte så vad gör jag? jag bryter ihop, många gånger kommer de hända. Jag kommer göra de tills jag inte saknar dig lika mycket och tills jag orkar ta mig upp starkare och bättre än innan. Måste det vara så svårt? Varför är kärlek så svårt? Vad är det du gör med mig?

Likes

Comments

Dina ögon. ibland när jag är arg på dig kollar jag på dina ögon för då kan jag ej vara arg längre. När jag saknar dig, skulle jag gå genom eld och vatten för att få kolla in i dina ögon på en gång. När jag är ledsen kollar jag i dina ögon för då blir jag glad igen. Älskar verkligen dina ögon, älskar när du kollar på mig med dina ögon, och om du ler samtidigt blir knäna alldeles svaga och hjärtat slår alldeles för fort för mitt eget bästa. Oavsett hur arg du egentligen blir är dina ögon alltid så snälla och fina. Och oavsett hur jag mår får dina ögon mig att må ytligare lite bättre. Förstår ni hur jag känner? jag bara älskar dina ögon.

Likes

Comments

Han är så fin, jag minns första gången jag såg honom, han stod vid en bänk i en mörkblå tröja och var hur fin som helst. Jag pratade inte med dig. Jag var upptagen av andra. Och det var du med. Månaderna gick och jag träffade dig igen, och lika fin var du fortfarande, kanske ännu finare. Du var solbränd och hela du var så perfekt. Denna gången pratade vi med varandra, det var för bra för att vara sant. Vi festade tillsammans med våra kompisar och du såg efter mig på något sätt som ej går att förklara. Du var så snäll och omtänksam, det gillade jag. Vi la till varandra på snapchat men pratade inte något, men de kändes bra att ha dig på snap på något sätt. Tiden fortsatte gå och vi hördes inte av, förens en kväll när hans namn dök upp på skärmen, WOW!! Han frågade om jag skulle ut(vilket jag skulle) och han sa att vi skulle ses när han kom ner på stan. Efter en kort stund kom han ner och vi hittade varandra, han var lika fin denna gången. Vi var med varandra hela kvällen och du var lika gullig som alltid, jag föll mer och mer. Inget hände mellan oss men de gjorde ingenting för bara att va i närheten av dig fick mig att må väldigt bra. Vi pratade lite efter det men inte mycket, det gjorde inte heller någonting för den kvällen med dig hade gjort mig så glad just då.

2 månader senare träffades vi och vi stannade upp och pratade med varandra, men bara kort. Det var en tjej som drog i dig, din flickvän.. Hoppet om dig försvann men jag hoppas fortfarande på dig, att du ska bli min och att du ska vilja ha mig. Är det att hoppas på för mycket eller kan du bli min någon gång?

Likes

Comments

Sportintresserad somjag är så har det blivit ett antal matcher man tittat på, alltfrån syskonens matcher inom hockey och fotboll och mina egna matchertill att sitta uppe på nätterna och kolla NHL matcher mellanChicago och Rangers. Jag har också suttit i soffan och fått gåshudpå kroppen när Charlott Kalla vunnit guld i skidor och suttit ochgråtit när Sverige förlorade guldet i JVM.

Tänk all glädje somfinns inom sport, det är så häftigt att uppleva. Jag var nyss ochkollade på en hockeymatch i division 1 någonstans på västkusten.Jag förväntade mig en tom ishall där jag och några till satt ochfrös, så fel jag hade. Jag gick in i ishallen och kollade upp påläktarn, det var människor där, en massa människor faktiskt somskrek och hejade på sitt lag. Dom blev så glada när dom gjorde måloch efter straff förlusten var det ledsna ansikten som lämnadehallen. Jag kollade på dom och förstod att det var laget i derashjärta som hade förlorat, det kommer inte stå om dom i Aftonbladetoch dom kommer inte bli analyserade av varje proffs som vill berättavad dom gjorde fel, det är inte NHL detta, det var bara en division1 match på kusten. Det var ingen annan än de som var i ishallenunder denna match som brydde sig, ingen mer som blev ledsen överförlusten och ingen mer än de som var i ishallen som jublade övermålen. Dom hade inte större betydelse, men just där och då såvar dom allt. Det är otroligt, de finns så många lag som man intevet om, så många människor som brinner för just sitt lag, såmånga som går ifrån en match med ledsna ansikten och lika mångasom går därifrån glada.

I mitt lag är vi fåspelare och det är inte många som kommer och kollar på våramatcher, de står inte om oss i tidningen och det är många som inteens vet om att vi finns. Vi spelar också i division 1, fast förtjejer, vi förlorar ibland precis som alla lag och ibland vinner vi,vi brukar vinna med tvåsiffrigt ibland. Men vet ni, ingen bryr sigom det heller, min faster grattade oss till segern och tränarntyckte vi var duktiga och det är på den nivån det ligger. Men detgör inte oss någonting, för det är detta vi brinner för. Precissom inom alla lag, oavsett om det är vi i division 1 eller spelarnai New York rangers, så vi älskar sporten. Skillnaden är antalet somälskar oss, Rangers är älskade över hela världen och på våramatcher kommer det 50 personer och kollar om vi har tur.

Men idrotten ärbred och i mitt hjärta finns det plats för både små och storalag. Storleken har ingen betydelse inom idrott och det är något jagtycker är ganska fantastiskt.

Likes

Comments

Tiden flyger fram jag hinner inte med, spola tillbaka tiden och stoppa den. Stoppa den när allt var som bäst och jag var med dig. jag måste erkänna att jag saknar det, mycket. Du är så speciell, du borde vara min fortfarande. Jag vet inte vad du är just nu, jag tänker på dig men om du tänker något på mig har jag faktiskt ingen aning om. Jag har slut på idéer just nu, om man behöver kämpa så mycket så kanske det inte är värt det? Eller, jo jag tror det är värt det, vi hör ihop, när ska du inse det? Gör de snart snälla du, jag saknar dig så mycket ibland. Men jag kommer inte fortsätta så här för alltid, jag måste gå vidare till slut antingen med dig eller med någon annan.

Jag vill inte ha någon annan just nu, det är lixom du fortfarande. Jag minns fortfarande alla dagar med dig, hur allt var i början, hur nervös jag var första gången jag skulle sova hos dig, hur glad jag blev när du överraskade mig i somras, hur de pirrade i magen när vi kysstes och hur trygg man kände sig i din famn. Jag är inte redo att lämna detta, jag vill alltid ha det så, varför kan inte tiden bara stoppas en stund och låta mig vara tillbaka i allt detta, när livet lekte och jag var lycklig. När man aldrig behövde fundera på vad som skulle hända eller om vi skulle prata nästa dag, de var så självklart och jag älskade det.

Jag gillar inte att ha de så här, jag hade mer än gärna gått vidare på något sätt men när hjärtat är så tydlig i vad de vill så går det inte. "släpp honom du måste ju gå vidare nu" är en mening jag är så trött på att höra från alla. Jag kan inte bestämma mig för att göra det bara, det är inte så enkelt, jag har fortfarande känslor för denna kille och har ingen delete knapp. det få ta sin tid, jag har vart här förut och jag fixar det när jag är redo. Det är inte nu så än så länge kommer mitt hjärta tillhöra denna kille även fast han just nu kanske inte förtjänar det.

Snälla kan någon spola tillbaka tiden, de går för fort.

Likes

Comments

Under livets gång händer de så mycket och allt händer så fort, livet kan byta riktning på en sekund och vända upp o​ch ner på hela ens värld. Men det är inget vi går och tänker på, för om vi skulle göra det så skulle vi inte hinna leva. Allt beror på vad varje person tycker är viktigt, för vissa vänds världen upp och ner om man kommer för sent till jobbet, om man inte hittar rätt skor på rean, om man får F på ett prov eller om man missar flyget. Vi går runt och oroar oss för småsaker, är det för att vi är så upptagna med oss själva att vi inte tänker på de viktiga i livet? Eller gör vi på detta vis för att inte gå och tänka de värsta i livet? Jag och många andra lever livet som det är just nu, vi tänker inte på förändringar och inte heller att livet kan ändras på några få sekunder. Vi förväntar oss inte det värsta och de kanske är tur det, men när det verkligen händer slår de oss så hårt att vi inte vet vad vi ska ta oss till. Idag slog det mig och min familj, ett besked att en underbar människa lämnat jorden. Vad gör man i en sådan situation, när livet tar en sådan vändning? Man måste leva vidare, det är så vår värld fungerar. De gör ont nu, de kommer göra ont imorgon och de kommer fortsätta göra ont, för alltid. Men det är så livet fungerar, livet vänds upp och ner men sen måste man fortsätta. Man får fortsätta kämpa och vara glad för de man har kvar, man får ta till sig att man måste vara rädd om de man har, visa kärlek, lycka och kunna ta vara på tiden. Det är en hemsk värld vi lever i, det gör ont att leva och vissa saker måste alla gå igenom trotts den smärta man får genomlida. 

​Ta vara på ALLA du håller kärt, man kan aldrig ge för mycket kärlek eller berätta för ofta vad man känner. Att ge kärlek är något du aldrig kommer ångra, man kommer få lika mycket kärlek tillbaka om inte mer. I slutet ångrar man bara de chanser man ej tog, tänk på det.

Likes

Comments

Läs texten ovan och tänk efter, kanske behöver du berätta för den du gillar att du gör det, eller inse att du inte vill släppa taget om någon du är nära att förlora.
Jag kommer inte alltid vänta på dig för alltid, du har tid på dig än, hur länge vet jag inte, en månad kanske, en vecka eller bara några få dagar!! Du lär bestämma dig innan det är för sent kära du, du vet att jag saknar dig och gör allt för att de ska kunna bli vi. Men det är din tur nu, kämpa lite, låt inte nått litet förstöra, jag vet att det inte är de du vill. Du vill inte se mig gå med någon annan och jag vill garanterat inte se dig gå med någon annan än mig. Du kommer inse vad du förlorar, men tänk på att de kan vara för sent, låt de inte bli för sent.

Jag tycker man bör ge alla en chans, kanske är inte personen du gillar nu ditt livs kärlek eller den du en dag kommer säga ja till, men om hon/han gör dig minsta lilla lycklig så SATSA!! De är värt att vara lycklig för stunden, jag lovar. De kanske gör ont i slutet med efter ett tag så är de ändå värt de, alla bra minnen är mer värda än de mindre bra, SÅ SATSA!! Sprid mer kärlek nu<33

Likes

Comments

Är det inte konstigt? Hela min garderob är helt proppfull, har kläder i väskor och på golvet men aldrig något att ha på mig, å så är det nästan VARJE dag.. Men det känns skönt att jag troligtvis inte är den enda. Jag älskar kläder alldeles för mycket och om jag hade obegränsad ekonomi hade jag fått bygga ut huset för att få plats med allt (Jag skojar inte) de finns inget så roligt som att nya kläder, de är lycka på riktigt!! Kläder är så mycket bättre än killar. Man vet att ens favorittröja finns nånstans i garderoben och inte sviker en som killar väldigt lätt kan göra.. När livet känns jobbigt ska man faktiskt shoppa, jag har provat några gånger och det hjälper faktiskt en del SÅ TIPS!!

Nu skrev jag massa saker, tänkte bara dela med mig av ett gemensamt problem haha

Likes

Comments