Som det står i rubriken har jag skapat en stilren outfit. Den passar till en blåsig vårdag med lite sol eller varför inte en utekväll? Vad du nu än väljer är jag helt säker på hur fint dessa plagg samt skorna kommer sitta.

Självklart är dessa från Nelly.com eftersom de har ett stort utbud med många olika stilar.

Blusen kostar endast 119kr. Det är en lite längre blus, liknande tunika. Tycker att den sitter fint och inte på något sätt sitter åt runt armarna eller så.

Jeansen är en favorit. Jag är ett stort fan av färgen och svårt för att hitta i sådan färg på jeans för att vara till sådant bra pris. Dessa jeans kostade endast 139kr.

Sist men inte minst har vi skorna som kanske ser annorlunda ut från vad någon skulle ha på sig. Eftersom jag knappt har sett någon gå runt med sådana. Jag tycker att de ser jättefina ut. Speciellt i verkligheten (jag var tvungen att klicka hem de + var de på rea). Priset ligger på 219kr. 

Blus: Här.

Jeans: Här.

Skor: Här.

Likes

Comments

En av modetrenderna som är väldigt självklara är bland annat mönster, speciellt blommor. Så, jag bestämde mig för att köpa en blommig klänning på Nelly, då de har så vackra för bra pris. I alla fall denna som jag beställde hem och fick efter tre arbetsdagar. Det är en väldigt fin klänning som formar sig efter kroppen. Passar även oss med lite större höfter och lår. Kan tänka mig hur fint den sitter på alla kroppsformer!

Jersey Printed Maxi Dress - 399kr.

Klänningen hittar ni Här!Bild tagen från Nelly.com.

Likes

Comments