Header

Nu har jag beställt ny barnvagn igen - typ 7:e gången (har nog lagt ner mer pengar på barnvagnar nu än Joel har lagt på sin bil). Men hittade ett ställe i Holland som hade bra pris jämfört med svenska återförsäljare. Dom heter Babyplus.nl och adressen dit är https://www.babyplus.nl/bugaboodonkey-duo


Det blev en Bugaboo Donkey Duo med silverchassi och rosa sufflett:

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla nu är det bra länge sedan jag skrev här inne. Mycket har hänt i mitt liv sedan sist. Men de största och de bästa som hänt i mitt liv är att jag fått en till liten dotter. Hon heter Lea och har hunnit blivit hela 8 månader. Innan Lea föddes så sålde vi vår bugaboo donkey för att testa köra Emmaljunga 735 istället. Men de var verkligen inget för oss så jag sålde Emmaljungan rätt snabbt och ska nu köpa en ny bugaboo donkey hade jag tänkt eftersom vi ska flytta från stan och behöver en stabil vagn för två barn.

Likes

Comments

Nu var det mycket länge sedan jag gjorde ett inlägg här men som ni ser så lever jag och Isa har hunnit blivit 14 månader och har börjat på dagis. Tea har växt på bra hon med och fyller nu 4 år i April. Tea har även börjat på dans. Ett tag gick hon även på gympa men just nu är de bara dans som gäller.

Likes

Comments

Min lilla Isa blir snart 6 månader och är de bästa som finns förutom Tea då min stora dotter. Man kan nog tycka att denna video jag gjort är rätt töntig med men för mig är den så sann. ❤️❤️❤️

Likes

Comments

För en 2 veckor sedan var Tea sjuk i 3 dagarsfeber. När hon blev frisk så blev Joel sjuk. Sen fick Isa hosta och lite rinnande ögon men så igår kväll small det till med feber och riktig nästäppa för henne. Jag blir galen på all nästäppa. Av hennes 4 månader så har hon nog varit täppt i näsan i 2.5 månad fram och tillbaka. Vart en massa läkarbesök och jag har sugit snor och hållit på med koksalt dygnet runt. Magsjuka har Isa hunnit med också, men det var länge sedan nu. Är så orättvist att hon ska behöva bli sjuk eller Tea. Om jag kunde så skulle jag vara sjuk till dem. Jag blir ändå sjuk av oro och kan inte sova eller slappna av riktigt ändå när Isa är sjuk. Näää ska hålla om henne extra mycket nu och hon ska få sova i min famn dygnet runt.:) ne nu är det dags för lite middag. 😘

Likes

Comments

Här om veckan satt jag och en kompis och tittade på grejer på internet så hittade vi denna glossybox. Vi beställde båda och kommer nu få hem en Box varje månad för 139 kr i månader. Billigt och bra:) man kan även beställa hem boxen i 6 månader eller i ett år till ett fast pris. Är så roligt med lite överraskningar och tips.
Om du själv vill prova eller hitta sidan så tryck på denna länk ://www.glossybox.se/referal?CI=MTU2MTQ0. Ha en underbar dag i det regniga vädret det ska jag och mina underbara barn ha.

Likes

Comments

Jag har fått frågan många gånger om vad jag tycker om stokkes tripp trapp newborn set! Jag tycker att stolen är super och ångrar verkligen inte mitt köp. Jag älskar att kunna ha min lilla dotter brevid mig när vi andra i familjen äter. Det märks att Isa trivs i den med, och att hon får vara med vid matbordet :)

Likes

Comments