Postad i: vem är jag?

Hej!!!!
Nu är det så att jag har ALDRIG bloggat innan.. Så vi får se hur detta går, tänk om detta blir en ny värd för mig, som en resa.

Jag är lite hemlig av mig faktiskt, så jag kommer vara lite anonym här på bloggen. Men med det ämnet min blogg ska handla om så spelar det ju ingen roll, och man vet ju aldrig vad som händer i framtiden;)

Men iallafall, jag har väldigt många åsikter och tankar kring MÅNGA saker, och jag gillar att argumentera och säga det jag tycker. Passar inte det bra in här då? Att blogga och utrycka sig någonstans, att få andra att kanske få en bättre vardag? Att dela med mig av egna tankar:)

Vet inte om ni tycker det, men det tycker jag!

På bloggen "Alltfördjuren" kommer jag som ni kanske förstår, blogga om djur, om hur djur behandlas, dödas, och lider i genom sina liv. Om hur vi kan förbättra våran vardag, t.ex tips på kliniskt testade saker (alltså inte djurtestade saker) vegetarisk/vegansk mat, och mycket, mycket mer!
För att vi människor har så mycket att ändra. Djuren har också ett liv. Ett djur ska inte leva i trånga burar. Ett djur ska inte lida genom sitt liv. Djur är liv.

Och jag vet, att tillsammans kan vi göra så enormt mycket skillnad. Det är inte ens så svårt som man tror. Man måste bara ha viljan. Man måste kämpa. Man måste tro. Man måste våga. Och det gör jag. För såhär kan vi inte ha det längre.

Jag hoppas att ni har en uppfattning om min blogg nu. Vet dock inte hur ofta jag kommer uppdatera. Det beror på om någon ens läser det och vad jag har tid med! Men jag hoppas att någon är intresserad, för detta är ett stort ämne och viktigt för många människor.
Kramar från mej:))
#alltfördjuren

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments