Hej hjärtan! Nu är vi Påväg till Sälen. Vi har atm åkt ca 3,5h men det är ett bra tag till slutdestination..

Vi är framme! Direkt när vi anlände drog vi på oss skidorna och åkte några åk. Därefter gick vi mot Ica men svängde även inom Stadium. Behövde nya googles och hittade faktiskt ett par! Så paret ni ser på bilden, mina gamla, ska nu bli utbytta. Självklart lär ni se bilder, fast längre fram i tiden.

Kramisar, Emma.M

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan hörni? Hade ni en bra alla<3dag igår eller bara en vanlig ons som mig om ni inte firade? Fast, jag fick dock lite godis & tvål av päronen så lite kanske man firade?;-) Iallafall, berättar mina planer över sportlovet så ni inte blir förvirrade över framtida inlägg. Okej, så nu i helgen ska jag till Sälen med päronen! Ska bli kul med både fiket, snowboarden, och skidorna! Så på fre ska jag mestadels packa så jag inte glömmer något(jag lär säkert glömma nått:-) ). Men förhoppningsvis ska jag också träffa tjejkompis/ar. Hoppas ni kikar in bloggen under sportlovet för den lär uppdateras ofta. Nu har jag inte längre tid att slöa i soffan, måste gå och lägga mig.. Väntas redovisning imon..


Kramisar, Emma.M

Likes

Comments

Idag är det pappas födelsedag,GRATTIS!! Brodern väckte mig runt 09.00, därefter grattade vi pappa med frukost och presenter. Mamma bakade tidigare tårta,fin va? Älskar inte tårta, men jag överlever.

Expectation

Reality

För att fylla ut inlägget kan jag berätta 3 saker om honom.
1. Han är ursprungligen från Norrland så dialekten finns fortfarande, dock inte lika bred. 2. Han lyssnar jämnt på rock. Han är ju född under 60-talet så inte konstigt egentligen. Själv hatar man genren:-). 3.Han är en Modo älskare!

Likes

Comments

Hej älsklingar! Glömde berätta planerna inför helgen så jag drar lite snabbt vad jag gjorde igår(fre). Igår glodde jag fotbollsturnering där jag huvudsakligen skulle glo en specifik match,men råkade ta Powernap så blev försenad 20min.. Hann inte ens byta från mina myskläder. Ofresht,men äsch orka bry sig:-P. Iallafall, nu ligger jag och mammsen i soffan och inväntar Mello. Ärligt,hatar programmet generellt men morsans sällskap är lifesave. Håller iallafall på Edward Blom,kung!!


Kramisar, Emma.M

Likes

Comments

Hejsan underbara! Glömde bloggen totalt så fick inga roliga bilder från Malmö:-(. Men iallafall,Malmö var verkligen super kul! Hittade 2 tröjor och underkläder,annars inget mer. Förresten, planerna kring sön blev ändrade, ska istället till stan med päronen. Ska köpa nya benskydd vilket är toppen eftersom hatar mina gamla, känns som om de väger för mycket? lol

Hoppas ni får en super fin kväll,Kramisar Emma.M

Likes

Comments

Det kändes verkligen evigheter sen sist! Men skyller på skolan+rummet. Haft prov, inlämningar & redovisningar, gamla vanliga tänker ni.sant. Glömt att nämna att vi fixar om mitt rum! Tänker inte avslöja nått eftersom ni kommer att få se bilder senare, men det är allt ifrån slå sönder väggar till måla tak,lol

Imorgon är det fredag, Hur skönt? Ända jag har planerat är att plugga till matteprov och träna.
Lördag är definitivt roligare ha ha. Ska till Malmö med mina kompisar,liksom kika i affärer och käka(skräll). Söndag är en vanlig sån vanlig dryg  söndag. Inget planerat utan bara glo film & plugga. Vilket händelserikt liv jag har va? 

Vi hörs på lördag iallafall<3
Kramisar, Emma.MLikes

Comments

Idag har ansökningswebben till gymnasiet öppnat, den preliminära antagningen. Vill ni veta mina tankar,linje & skola kring det hela? Nämnde tidigare att jag var osäker mellan na eller ek. Men jag vet nu linje jag vill söka, na. Surprise, eller inte ha ha. Finns ingen större anledning än att ämnena inom na verkar roligare? Tror att jag var väldigt osäker med na eftersom nästan ALLA skrämmer skiten ur en. *palm face*. Kanske är intressant för er som är mer bekant med mig personligen att veta vilken skola jag ska söka? Tycker själv det är kul att veta vad/var andra ska gå:-p. Val av skola har alltid varit stenklart, Furulund. Det är närmre +Känner många, +lirar fotboll där. Ärligt, besökte jag aldrig Kristianstads öppethus för mådde piss den dagen,HÄRLIGT EMMA!Detta kanske inte alla vet,skit ointressant, men tänkte söka NIU(fotbolls inriktning). Jag ville först men som sagt?jag trodde att jag ville gå ek. Skulle kunna kombinera ek & fotboll men inte na. Känns som om det blir för mycket? Usch nu börjar inlägget bli långt. Dax att avsluta. Hoppas ni får en grym kväll

Kramisar, Emma.M

Likes

Comments

Kolla,äntligen några bilder på mig+2 av mina bästavänner! Vi har inte träffats på ett tag så känns så kul att träffas igen. Kan berätta kortfattat om dagen dör att fylla ut inlägget;-). Jo,idag som ni kanske förstår(?) spenderades dagen med Robin och Oscar. Vi spelade sällskapsspel,käkade snacks(skräll) & gick en runda till fotbollsplanerna. Så mysigt. Kramisar,Emma.M

Likes

Comments

Hejsan svejsan! Idag blev det något mer annorlunda ställe, Helsingborg. Vi brukar oftast åka till Malmö/Kristianstad, men gäller att prova nått nytt heh. Vi kikade först runt på Väla Centrum och drog sedan några rundturer inom Helsingborg C. Fick med mig en blus(Zara) & en ny svart hoodie om ni vill veta. Måste nämna att bostadsområdena lite utanför Helsingborg C(relativt nära Sofiero)är så fina! Bostäderna har utsikt mot både havet+Danmark, dessutom ser villorna drömmigaaaa ut( Ett exempel på bilden ovanför).
Vet inte vad området heter eller om det ens har ett namn, men lämna en kommentar om du vet.
Kramisar Emma.M

Likes

Comments