Mördaren är ännu inte fångad

Hej!
Idag tänkte jag prata om Bodom-morden där 3 ungdomar förlorade livet.

Detta skede 1960 vid skön Bodom träsk i Finland. Det var 4 ungdomar som hade åkt ut för att campa. Killarna hade kört dit dem med sina motorcyklar och de hade trevligt och drack lite alkohol och liknande och till slut kröp de in i tältet och gick och la sig. Men under natten blev de attackerad. Seppo, Irmeli och Anja dog direkt av slag med ett trubbigt föremål vilket hade slagit in skallen på dem. Men de hade även blivit knivhuggna. Irmeli hade även söndertrasade kläder som att någon gjort sexuella övergrepp. Men den fjärde pojken Nils klarade sig med skador. Men pågrund av hjärnskador så minns han inget trots hypnos. Vissa tror att mördaren stått och gömt sig och väntat på att de skulle somna, man har också fått veta att där under kvällen stått någon och fiskat, vissa tror att mördaren kan ha varit denna fiskaren.

2004 öppnades ett åtal mot Nils som då var 63 år gammal. Åklagaren menade att ett motiv var att Nils försökt göra sexuella inviter mot Irmeli men att hon avvisat honom vilket ska ha gjort honom förbannad. Som bevis hade åklagaren att han haft en kondom i sin plånbok. Domaren ansåg dock inte att detta var ett tillräckligt stärkt bevis.
Innan det togs upp sa man att Nils haft dödliga skador men åklagaren hävdade att så inte var fallet och att han överdrivit och hade intyg från olika läkare som bevisade detta. Men domstolen menade att när han hittats varit handlingsoförmögen tack vare misshandeln.

Åklagaren försökte också få fram vittnen som på olika sätt kunde ifrågasättas då de inte alls kunde ge några detaljer. Nils höll sig alltid till att han var oskyldig och efter många om och men frikändes han och fick 44.900 euro i skadestånd.
Men blir han någonsin helt fri när folk går runt och tror han är en mördare?

Gillar

Kommentarer

WhatItFeelsLike
WhatItFeelsLike,
Det där har jag aldrig hört förut, tack för du delar med dig <3nouw.com/whatitfeelslike
Alltcreepy
Alltcreepy,
Frida
Frida,
Åh har hört om detta fall tidigare!
Och spännande blogg, älskar att läsa om allt sånt här
fridachristina.com
Alltcreepy
Alltcreepy,
Åh tack så mycket 💕nouw.com/alltcreepy
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229