Fyfan vad läskigt!

Hej på er!
Idag tänkte jag ta upp bilder med sjukt tragiska eller läskiga bakgrunder.

Denna bilden ser inte så farlig ut. Det ser ut som en liten flicka som ritar på en svart tavla. Men sanningen är att det var en liten judisk flicka i ett koncentrationsläger som fick i uppgift att rita ett "hem". Sjukt tragiskt eftersom hon bara kluddar vilket innebär att hon inte vet vad ett hem är.

Den här bilden tog en grupp ungdomar när de umgicks tillsammans. Det sjuka är att bara några sekunder efter så sprängdes den guldiga bilen ni ser i bakgrunden.
Denna bilden tycker jag är sjukt obehaglig. Det är på en soldat som legat i skyttegravar under andra världskriget. Man ser verkligen på honom att han varit med om så mycket hemskt, han ser inte helt frisk ut i huvudet längre vilket inte är så konstigt med tanke på vad han säkert sett.
Nästa bild är ett oerhört bra exempel på varför man ska ha på sig bilbälte. Denna människan har alltså krockat utan att ha haft något bilbälte och har fastnat uppe i en elledning
På denna bilden ser man bara något som ser ut som lite aska. Det var en man som åkte upp till rymden trots att det fanns en risk att han dog. Något gick snett och det vi ser på bilderna är resterna av denna människan efter att han kommit ner från rymden genom atmosfären och liknande.
Den här bilden ser ut som ett helt vanligt skolfoto. Men bara några dagar senare så blir den största skolskjutningarna i historien. Man ser att killarna som gör skjutningen senare nu sitter på skolfotot och låtsas rikta pistoler mot kameran.

Denna bilden ser ut som ett helt vanligt foto på en pappa med sin dotter. Det man inte vet är att den röda bilen är full med explosivitet och i nästa sekund sprängs.


Den här bilden kan se ut som något från en skräckfilm, men så är inte fallet. Denna flickans mamma och bror gömde undan henne för att hon inte skulle gifta sig med en man de inte gillade. De gömde undan henne och hon fick inte se solen på 25 år, hon var undernärd och låg gömd med en massa skit. Hon dog 13 år senare på ett mentalsjukhus.
Det här är en bild på en man som hette Travis. Det blev också hans sista foto. Det var hans flickvän som tog fotografiet innan hon sköt och högg ihjäl honom. Vissa säger att om man kollar riktigt noga kan man se hennes reflektion genom hans ögon.
Jag tänkte först att denna bilden bara var ett mysigt familjefoto. Men sen ser man i bakgrunden, där står en man med en pistol som efter bara ett par sekunder skjuter ihjäl mannen som fotograferar.

Gillar

Kommentarer

amandalarssons
amandalarssons,
Aldrig sett dessa förut, så sjukt obehagligt!!nouw.com/amandalarssons
Alltcreepy
Alltcreepy,
Men ellerhur 😫nouw.com/alltcreepy
Hannativeskog
Hannativeskog,
Alltcreepy
Alltcreepy,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229