clownen som mördade!

Hej!
Idag tänkte jag prata om John Wayne Gacy eller pogo the clown.
Han växte upp med en pappa som slog honom, kallade honom homosexuell och anklagade honom dessutom för att ta uppmärksamhet när han sökte hjälp för sitt hjärtfel.
Han gifte sig med en kvinna och flyttade iväg. Det kom ett rykte om att han gjorde närmanden på små pojkar men detta ignorerades dock. 1968 dömdes han dock för att ha våldtagit en liten pojke. Enligt pojken så hade han blivit bunden och våldtagen men enligt domaren hade pojken sålt sex mot betalning. Han gjorde en rättspsykiatrisk undersökning och var helt frisk förutom en ovanlig social störning vid namn ASPD.

Gacy kom ut och var då skild. Han skaffade sig en egen byggfirma men en del av sin fritid så var han på barnsjukhus som en clown för att roa dem. Nämligen pogo the clown. Men åter igen börjar det komma rykten om att han gjort närmanden mot unga pojkar, detta i samband med att några tonårspojkar spårlöst försvunnit. Det gjordes en husrannsakan men inget hittades. Men efter ännu flera rykten så gjorde de en noggrannare husrannsakan och undersökte även krypgrunden där de snabbt kände en oerhörd stank men de trodde att det var en avloppsläcka. Men tillslut hittade man en ring som tillhörde en av de försvunna och man hittade 29 lik i garaget som var på olika stadier i förruttnelsen och även 3 lik i en flod. Han förklarade att han fått ont i ryggen av allt grävande när han skulle begrava lik i krypgrunden. Ett lik till hittades ingjutet i uteplatsen och tillslut hade de hittat 33 lik. Man kunde dock bara identifiera 25 av kropparna då resten av liken var alldeles för ruttna. De yngsta offren var 2 14-åriga pojkar och den äldsta var 21 år.
1980 dömdes John till döden och i väntan i fängelse så började han måla, mestadels färgglada bilder på clowner. Han avrättades med en injektion och hans sista ord var "kiss My ass"

Men hur dog de här pojkarna?
Jo han klädde ju ut sig till en clown på ett barnsjukhus. Han lurade hem män till sitt hus där han sa att han skulle visa dem ett utbrytartrick. Han tog fram handbojor som han hävdade inte var riktiga. När offren satt fast så antingen slog eller drogade han dem medvetslösa. Efter det våldtog, torterade och kvävde han sina offer och begravde dem. De flesta var hemlösa och prostituerande.

Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,
Fy vilka monster det finns 😟nouw.com/by_anniess
Alltcreepy
Alltcreepy,
Ja. Helt sjukt 😭nouw.com/alltcreepy
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Usch, tycker clowner är så otäcka! :'D <3nouw.com/emmaengstrom
Alltcreepy
Alltcreepy,
Ja de är inte jätteroliga 🤣nouw.com/alltcreepy
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229