Bomben sprängdes!

Hej!
Idag kommer del två av bilder med tragiska bakgrunder.

1. Detta är en av de mest kända övervakningskamera- bilder. Det är en liten pojke vid namn James som blir kidnappad av en lite äldre pojke. Denna pojken tillsammans med en annan pojke misshandlade och dödade honom vilket gjorde dem till två av de yngsta mördarna i världen.

2. 1976 bröt Ebola ut och dödade 280 människor. På denna bilden ser vi två av de sköterskorna som kämpade för att rädda människor. Kvinnan längst fram drabbades och dog av ebola eftersom hon försökte rädda andra.

3. Denna bilden är på den första människan som dog under en rymdfärd. Detta var det ända som var kvar av människan när han kom ner. Lite brända ben.

4. Denna bilden är den sista bilden som togs på denna tjejen på en halloween-fest. Senare under denna kvällen blev hon mördad som på ett sätt som hade kunnat vara med i en skräckfilm.

5. Denna bilden gör mig så ledsen. Detta är ett vindkraftverk som börjat brinna. När detta skedde var där två stycken som arbetade där. En 19-åring och en 21-åring. Det tragiska är att ingen hade hunnit ta sig dit och rädda dem eller släcka elden. Den enda valde att hoppa från vindkraftverket och den andra stannade kvar och dog av elden. Tänk så obehagligt och stå där och veta att. Jag kommer aldrig komma därifrån.

6. Denna bilden är på ett gäng killar som tar en bild tillsammans. Bara ett par sekunder efter denna bilden togs så sprängdes en bomb som varit precis i närheten och han i röd tröja dog.

7. Detta är John Lennon som skriver autografer mannen som står bredvid honom heter Mark David Chapman och han var den som sköt ihjäl Lennon. Detta är en av de mest kända bilderna på John Lennon.

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh herregud så otäckt alltså! <3nouw.com/emmaengstrom
Alltcreepy
Alltcreepy,
Denevigaresenären
Denevigaresenären,
Nej fy vad hemskt! nouw.com/denevigaresenären
Alltcreepy
Alltcreepy,
Ja verkligen ❤️nouw.com/alltcreepy
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229