Utspringning på plan är ett litet problem i alla olika länder! I Sverige händer det faktiskt rätt sällan. Men när jag Linus var på IFK Göteborg vs Malmö FF i Göteborg så avbröts matchen pågrund av att (1) i IFK - Klacken kastat en smällare på Tobias Sanna i Malmö FF när han värmde upp och han blev väldigt frustrerad!

När detta hände så avbröts matchen och spelarna gick in i omklädningsrummet och snackade eller nåt, jag vet inte riktigt. Men vi i publiken fick stå och vänta och vänta på ett beslut ifall matchen skulle återupptas efter skandalen.

efter 30 minuter fick alla vi på läktarn ett beslut om att matchen avbryts helt och alla får gå hem.

Men under dem 30 minuterna som alla fick vänta så sprang 1 man in på planen och sparkade in bollen i mål. Och detta är ett problem som inte är bra! Han som sprang in på plan var nämligen en Is Hockey spelare som är väldigt känd som spelar i Frölunda HC och tog SM Guld några dagar innan! Mats Rosseli Olsen som han då heter fick böter men jag vet inte riktigt hur mycket han skulle betala. Men detta är ett problem som vi inte tycker om...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

HEJ!

vi ska skriva om bengaler på fotbolls matcher och även arena bråk/ inspring på planen. En bengal är en slags pinne där det kommer rök ur när man tänder den och detta används för att få bra stämning på fotbolls matcher. Men detta är ett Stort problem tycker vi för att det är en rök som har olika ämnen i sig som är farligt att andas och den här röken håller sig också kvar i luften ett tag och det gör så att det blir en slags dimma över hela planen och matchen måste ställas in eller flyttas fram tills röken är borta.Ifall det är tillexempel derby mellan AIK Hammarby så kan det bli rätt stor kaos, matchen kan flyttas fram i ca en timme för att det är så mycket rök. Detta är ett problem och detta förstör fotbollen. Men samtidigt är bengaler rätt fint och rätt snyggt när man tittar på dem live när man är på plats. Som ni ser på denna bilden kan det se rätt fint ut. Men nackdelen är ju att det förstör bara ..

Likes

Comments

1. Malmö FF

2. IFK Norrköping

3. Örebro SK

4. AIK

5. GIF Sundsvall

6. IFK Göteborg

7. IF Elfsborg

8. Djurgårdens IF

9. Helsingborgs IF

10. Östersunds FK

11. Jönköping Södra IF

12. BK Häcken

13. Kalmar FF

14. Hammarby IF

15. Gefle IF

16. Falkenbergs FF

Så här ser tabellen ut just nu. Vi tycker att tabellen ser rättvis ut och tycker att den som leder förtjänar att leda och det laget som ligger sist förtjänar att ligga sist. Allsvenskan är väldigt jämn 2016, många jämna lag, och många mindre lag som har presenterat sig väldigt bra och överraskat sig bra som tillexempel Östersund och Jönköping.Likes

Comments

​Våran blogg kommer att handla om allsvensk fotboll. Om ungefär allt som händer i olika matcher och vad som händer runt omkring typ som bråk,bengaler,tifon,skadegörelse och så vidare. Vi kommer att skriva om olika matcher om till exempel vad vi tyckte om matchen,vilka spelare som var bra. Vi kommer också skriva om tabellen hur det går där för olika lag. Vi kommer också skriva om skytteligan vem som leder och vem som har utmärkts sig. Nya värvningar till nya klubbar kommer vi också tycka till om.

biografi

Vi är två 15 åriga killar som älskar allsvensk fotboll och följer den väldigt mycket. Vi spelar själva fotboll i Lilla Träslövs FF som ligger i Varberg och Varberg i sin tur ligger några mil under Göteborg. Våra favorit lag i allsvenskan är IFKGöteborg, Falkenbergs FF, Örebro SK och Hammarby IF.

Likes

Comments