Header

Idag har jag haft en underbar födelse dag. Poppe var jätte fin på ängen idag jobbade bra med backbenen💞
Just nu är jag med mina kompisar som ska såa över

Här är några bilder från fältet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår blev det ett pass i ridhuset. Då jag tränade mycket galopp. Det var inte riktigt dressyr galopp men det var mer mot jocky hållet. Skelv drömmer jag lite om att få tävla i dressyr, hoppning och kapplöpning. Poppe tyckte det var jätteroligt då han och hans bror fick tävla lite emot varandra Poppe vann. Det som jag tyckte var dåligt var att jag inte hade tillräckligt med hål på stigläderna. Sen så köpte jag ett par benskydd och boots som jag ska testa på torsdag

Likes

Comments

Hej!

Jag heter Moa Persson och jag är född den 1/2-2002. Jag är 13 år gammal & går i åk 6. 


På min fritid brukar jag rida på de 3 ponnys jag har för tillfället.         

Likes

Comments

Poppe är en snäll och rolig valack född 1998.

Han har tävlat mycket och hittat på många bus t.ex ifall man leder ut honom ur hagen kan han vara någon annan stans på några sekunder.

Poppe är en skimmel som föddes brun. Han är efter Breccles Minstrel Boy RW 45 och lillipop.

Det han helst gör är att äta och att slika slikgodis men träning kan fungera ändå

Likes

Comments

Jag är 12 år och fyller år 29 mars. Jag rider C-ponnyn Poppe som jag har på halvfoder. Jag tog över Poppe 1 november 2014.

Jag började rida på ridskola när jag var 4 och har fortsatt sen dess. Jag har aldrig tagit uppehåll i mellan något av dem åren. Jag tränar dressyr för tränare en gång i veckan och hoppar varannan. Jag har hoppat 80cm med Poppe vilket jag tycker är väldigt bra för att jag är lite hopp rädd. Jag tycker mest om dressyr. Mina favorit färger på häst är svart och mörk mörk brun och mina favorit färger är svart, lila, turkos och vin rött vet inte varför.

Det jag gör när jag inte rider är hoppar utan häst, hålla på med mina 3 instagram sider, kan hända att jag målar naglarna men händer inte ofta och sitta vid datorn.

Sommaren 2014 hade jag och min kompis sommar hästar i 3 veckor. Vilket var ridskolhästarna Sally och Winston.


Likes

Comments