Header

Oj nu var det ett tag sen, men jag hade faktiskt tänkt att börja blogga igen. Dock så kommer det ta ett litet tag igen innan nästa blogginlägg kommer ut. För jag ska fixa lite med hedern och så, och jag måste ha en dator för det så jag måste typ föröka få tag på en för min suger så Aa. Har ni haft det bra under tiden jag har vart borta, Jag har haft det super bra. Aa det var det jag ville säga men ni får vänta lite till nästa inlägg kommer upp igen😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Förlåt men jag tar en paus

Jag har bestämt mig för att ta en liten paus med blogg nu men jag kommer fortsätta med mina andra sociala medier så fortsätt följ mig där

IG: Allispallis05
M.ly: Allispallis05
Sc: alicepallis05
Yt: Allis pallis

Likes

Comments

Nu känns det som sommar

Asså helt seriöst var har hänt med Sverige det kom typ en sol bomb och gav oss massor med sol typ. Jag klagar inte ett skit för just nu ligger jag på en filt i gräs mattan och steker. Detta har man längtat efter när det var vinter. Men en sak bara när det är vinter säger alla att jag längtar till sommaren för då blir det varmt och sommaren säger man att man längtar till vintern för det blir för varmt. Jag säger såhär till er då sluta klaga och njut så länge det varar.

Fredag!!!!!

Äntligen fredag också men mest så längtar jag till på lördag för då ska deg bli 27 grader och det kommer ett nytt skam avsnitt, om ni inte visste det så är jag gallen i skam. Jag har en tröja som det står Norra + William och så har jag ett mobilskal som det står samma sak på. Aa men nu så får ni passa på att njuta så länge det varar.

Likes

Comments

Inte riktigt helg då men ändå

Heeej har haft en jätte bra "helg" inte riktigt helg då men minni lov då. Men dock sö har jag i te hunnit uppdatera så mycket här men det är för jag har haft ganska fult upp. För idag har jag vart på stan med min bästa kompis, sen alla andra dagarna har jag vart hos farmor och farfar och då har vi gjort saker varenda sekund så då har jag i te heller hunnit. Men nu så kommer det ju ett inlägg gilla fall.

Idag var jag ju på stan med min kompis, jag köpte inget men vi åt mat först på donken sen så fikade vi på Bosses glassbar och sen to vi en smoothie och satte oss ner. Men bi har provat väldigt många klädesplagg. Men det har vart roligt sen hos farmor så har vi gjort alldeles för mycket för att orka skriva allt.

/ha en bra helg nu så hörs vi puss och kram Alice

Likes

Comments

Konstig rubrik jag vet😂😂😂😂

Då var det söndag idag då, och jag har inte gjort nån ting förutom att hoppa stutsmata och kolla på film och äta kakor. Aa the end

Nae men jag har haft en jätte tråkig dag men jag ville bara uppdatera er lite. Och jag vill säga så här!!!!! "Jag har fucking en dag i skolan sen helg!!!!!!!!! Synd för er som måste gå i skolan eller jobba, men jag går bara måndag sen så ska fröknarna plugga så vi får ledigt och då ska jag njuta.

/ puss och kram Alice

Likes

Comments

Hej nu är det äntligen helg

Vad ska ni höra i helgen? Sjölv ska jag nog bara va med kompisar och ha det gött för hallå det är 27 grader ute. Men jag fick några kläder av min mamma idag när jag kom hem från skolan. Det är bara kläder från ginatricot så ni vet.

Tröja: en rosa tröja med typ hål på axlarna och väldigt luftig och tunn.
Shorts: ett par rosa shorts, typ i get speciellt med dom.
Jeans: det är ett par vita vanliga jeans som är högmidjade också

Viktigt
Allt detta har jag köpt själv eller Aa mamma då men jag har inte fått det av gina utan köpt för egena pengar!!!!!!

Likes

Comments

Hejj💗

hur mår ni? Jag måste stanna hemma från skolan för att jag är sjuk.

men kommer inte skriva så jätte långt inlägg för jag är inte alls på bra humör heller för att jag är så tröt och har så ont i huvudet. aja vad ska man göra? men om ni också är sjuka kan ni ju passa på att kolla på min senaste video på youtube som kom upp i tisdags!

Min Youtube kanal👇

https://www.youtube.com/channel/UC9OJvwtsDgQSlHeSHF1cCQg

Min senaste video👇

https://www.youtube.com/watch?v=IXHogES03Kc


Likes

Comments

Ny dag nya tag

Hejsan har ni haft det bra idag? Om ni inte har haft det så får ni ändå tänka "imorgon är det en ny dag"

Idag med skolan så var vi på en ägg farm. Det kanske inte är så jätte intressant med ägg med det var små små kycklingar där som bara var tre dagar gamla. Vi fick hålla i dom och dom var så lena (stav). Jag hittade en kyckling som jag nästan ville ta hem, men det fick man ju inte såklart.

Den hade en liten prick på näbben och den var bara otroligt söt. Här är några bilder på den och på dom andra.

Viktigt
Det här är en viktig sak!! Det kan se ut som jag stryper den men det gör jag inte, han som ägde gården sa att man skulle hålla i dom så!!!!!

/Puss och kram Alice

Likes

Comments

Heeeej!

Jahopp, min helg har vart bra har eran? Men tuvärr har jag inte hunnit lägga upp så mycket inlägg här på bloggen.

Men det jag har gjort var att i fredags var jag ju först i skolan, sen så åkta jag till stallet och hälsade på hos Lissie. Sen på lördagen så skruvade jag och min pappa ihop min stutsmata för i år. Och jag har seriöst levt på stutsmatan. Men sen på kvällen så åkte vi till mammas jobbarkompisar och deras familjer och åt middag. Sen på söndagen så har jag vart på min stutsmata. Först så hoppa jag i två timmar, sen så hämtade jag mat och åt på stutsmatan, sen kolla jag på min iPad under en filt på stutsmatan. Sen så ringde jag en kompis, och vi hoppa först sen gick vi runt och sen åkte vi hem till han.

The end

Ja, det var min helg! En väldigt lång historia av tråkiga saker. Men jag undrar om er helg har varit bra och så får ni ha det så bra så länge!
/Puss och kram Alice

Likes

Comments

Okej seriöst ingen ting har hänt

Det här har bara varit en helt vanlig dag, ingenting har hänt förutom att vi hade prov idag också för vi hade ett i tisdags sen hade vi ett idag också. men det här kommer gå väldigt fort för ingen ting har hänt idag.


En sak bara har ni förslog på några youtube videos jag kan göra? för jag har typ slut på idéer.

juste glöm inte kika in min kanal och då får ni ju inte glömma premunerera

LÄNK

https://www.youtube.com/channel/UC9OJvwtsDgQSlHeSHF1cCQg

/Nu får ni ha det så bra så länge så härs vi heeeejdååååå!!!

Likes

Comments