Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Helloooo! Jag vaknade precis och äter frukost med min mamma, vi ska snart ut och springa.
Xx

Likes

Comments

Hejsan alla fina! Idag har jag haft en helt vanlig dag. Jag gick upp lite senare, åt frukost och tog cykeln till gymmet. Jag sprang 8km, men väldigt snabbt, så jag är väldigt stolt över mig själv! :) När jag kom hem tog jag en snabb dusch och tog på mig för att åka till stallet. På stallet fick jag rida min favorit häst, hittills. Trevor heter han. Sedan fick jag vänta på att mamma skulle komma och hämta mig, så jag stannade på klubbrummet i stallet och umgicks lite med en katt. Sååååå söt!! Nu ska jag äta och sen skriva en uppsats.
xx

Likes

Comments

Idag gick jag upp tidigt för att gymma, sedan när jag kom hem så duschade jag och fixade mig lite snabbt för att köra till Västerås. Där fick jag rida för första gången utan sadel... Det var verkligen en underbar känsla och något annorlunda än vad jag är van med. På bilderna ser ni mig med en halvblodig sto (en travhäst).
Ska definitivt göra om det här!

Likes

Comments

En av dom vackraste städerna jag har sett. Älskar verkligen Stockholm, har aldrig tråkigt där! Tillbringade dagen med min fina vän Lala, som nyligen fyllde sjutton år. ❤️ Vi firade på Un Poco där vi åt Deep Fried Oreos😍

Likes

Comments