Jag inleder naturligtvis detta års OS-stickning med en stor fail. Vem hade väntat sig någonting annat?! Känner du mig inte så kan jag berätta att jag är disträ och klumpig, och saker och ting blir sällan som jag tänkt mig. Fast oftast rätt bra ändå.

Om du läser detta antar jag att du är medlem i gruppen Online Stickcafé på Facebook? Är du inte det så tycker jag att du genast ska bli det. De "hostar" eller på svenska "håller i" en OS-stickning i år med start i dag. Naturligtvis ska jag vara med och i går var jag redo, jag lovar! I dag – not som much.

Jag har ett jobb som innebär att det ibland blir lite dötid i väntan på att folk ska svara i telefon och liknande. Därför är det optimalt att ha med sig en stickning. Jag fick med mig allt jag behöver för att lägga upp min OS-stickning lagom till invigningen av OS klockan 12.00 – utom ett måttband! Jag ska sticka ett par torgvantar/halvvantar på frihand, och jag behöver mäta omkretsen på min hand. Skulle ha gjort det i går, men som med allt annat man borde göra så sköt jag på det. Nu får jag acceptera att uppläggningen får ske efter jobbet när jag kommer hem. Sånt är livet.

Ska du vara med? Jag vill se alla era OS-stickningar, så tagga #alldelesavigt på Instagram om ni lägger ut bilder där – då kan jag se dem alla, och skrika "heja heja" om det behövs!


Likes

Comments