Hejsan där allesammans!

Denna bloggen kommer inte handla om mig som person, om vem jag är, vad jag kommer ifrån eller vad jag gör. Denna bloggen kommer helt och hållet vara inriktat på tankar som kretsar i mitt huvud just nu. Tankar som jag vet att jag inte har någon att prata om, tankar som jag inte kan anförtro någon utan helst vill vara anonym. Jag tror då att vi alla känner så ibland, man vill inte vara en individ med namn, man vill vara namnlös, osynlig. Eller, det är iallafall det jag vill.


Hela mitt liv hitilla har jag alltid fått stå i centrum och hur konstigt det en låter så är jag faktiskt trött på det nu. Det känns som om allt jag säger påverkar så många så mycket. Då är det en fördel att vara namnlös, att vara anonym går att använda som ett verktyg. Jag vill inte påverka någon alls faktiskt, jag vill bara ha någonstans där jag kan utrycka mina tankar och känslor utan att jag *påverkar" någon.

Det är vad denna bloggen kommer att handla om ja. Jag kommer försöka göra åtminstånde 1 inlägg om dagen, mer om jag hinner, mindre om jag inte hinner. Vi får se vad som händer. Jag är lite ny med detta att blogga, detta är faktiskt min första gång. Men det blir säker bra ändå...

xoxo... Alldagliga Jag ❤️


Likes

Comments