In love with my new headphones!đŸ”„ (AD WITH SUDIO) The sound is really dope and it is perfect when you train. With my code "WILLIAMALLANS" you get 15% off their whole website. #sudiosweden #sudiomoments #sudio@sudiosweden 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej var i skolan idag. Köpte en ny mac book för jag spillde cola pÄ min förra. Tog samma som jag hade förrut, mac book air. Hela mitt gymnasiearbete har försvunnit vilket suger.

/w

Likes

Comments

(Annons)
I samarbete med Daniel Wellington fÄr ni nu hela 15 % pÄ allt som finns pÄ deras hemsida. Ange koden "WILLIAMALLANS"

Likes

Comments

Likes

Comments


1. Om du mÄr dÄligt av att vara med personen. Om du fÄr Ängest/ mÄr dÄligt av att vara med personen Àr det dags för dig att sÀga stopp. Livet Àr kort och vi ska omge oss av personer vi mÄr bra av, inte dÄligt!

2. Ni Àr inte pÄ samma plan lÀngre. Du tycker att era konversationer börjat bli uttjatade/ trÄkiga. Lite som nÀr man sitter pÄ slÀktmiddag och den jobbiga slÀktingen frÄgar om hur skolan gÄr. NÄgra exempel pÄ konversationer man brukar ha Àr nÀr man endast pratar om jobb, pratar strunt och ytliga saker.

3. Om hen brutit ditt förtroende, för mig personligen Àr detta sista droppen vid en relation. SÀg ifrÄn! Du Àr vÀrd personer som genuint bryr sig om dig. Om personen inte kommer fram med en rimlig ursÀkt Àr det bara att droppa personen direkt. Det Àr inte alltid sÄ lÀtt utan det beror helt enkelt pÄ hur stark relationen Àr. Jag har mina nÀrmaste vÀnner som jag tjafsar med och sen tvÄ timmar efter Àr allt som vanligt igen. TÀnk igenom om det ens Àr möjligt att reparera skadan. Vill du reparera detta? Om du inte kÀnner för det, gör inte det?/William Allan

Likes

Comments

Orkar inte skriva mer men Àr tillbaka ifrÄn Spanien. NyÄr var bÀst. Spillde rödvin pÄ en matta men det gör inget.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej! Ville bara sÀga att jag lever. Kommer uppdatera er mer senare. Har varit sÄ sjukt trött idag och inte orkat göra sÄ mycket.

Likes

Comments


SÄ lÀnge sen!, Ska vi ta en kopp kaffe?, Jag har saknat dig sÄ mycket!

Har pÄ senaste tiden funderat pÄ alla dessa bekanta mÀnniskor vi har i vÄra liv. Vill bara förtydliga att detta Àr mina Äsikter. Ni som Àlskar att ha bekanta och smÄprata med, kul för er! Jag hatar dÀremot att ha bekanta vÀnner. Nej, jag vill inte ses pÄ en fika. MÄnga kanske tar det som nÄgot positivt att bli medbjuden, men nej tack! Jag kan bli lite smÄtt irriterad ibland. Sluta lÄtsas att du bryr dig om mitt liv. Varför har detta tagit sÄn lÄng tid? MÄste jag verkligen vara sÄ snÀll? Borde jag inte vara Àrlig?

Om jag vill bryta kontakten med personer borde jag fĂ„ göra det! Är sĂ„ trött pĂ„ dessa frĂ„gor som kommer upp. Blir alltid bemött med "Ni som var sĂ„ tajta" och "Ni borde Ă„teruppta kontakten". Ja vi var tajta men vi Ă€r inte det lĂ€ngre? Vi har vĂ€l förlorat kontakten pĂ„ grund av en anledning?

Dessa bekanta som inte finns dÀr för Àn nÀr man mÄr som vÀrst. Ni behöver inte heller följa mig pÄ internet. Ta bort mig bara. Ni betyder inget för mig! Skulle inte ens fÀlla en tÄr om du dog! Sakta kommer ni tillbaka som smÄ rÄttor. Ni kommer tillbaka nÀr man inte lÀngre behöver er. NÀr sorgen avtagit och det gÄr bra för en.

Ni kan dela glÀdje men nÀr jag ligger i min sÀng och har grov Ängest, var Àr ni dÄ? Nej dÄ kÀnner ni knappt mig va? Ni kan inte ens skicka ivÀg ett sms och frÄga om hur jag mÄr. Det Àr för mycket begÀr i det samhÀlle vi lever i idag. Idag mÄste man lÀgga upp en sorgsen text pÄ sin mystory för att folk ska undra. Hemskt, personligen krÀver jag att mina vÀnner ska veta det utan att behöva göra det sÄ uppenbart! Annars kÀnner du inte mig pÄ djupet.

MissförstÄ mig rÀtt! Jag Àlskar att man enkelt kan trÀffa nya mÀnniskor. Med det sagt vill jag betona att det inte Àr lönt att hÄlla kvar dessa relationer som redan brister. Stoppa mig inte nÀr jag springer mot tunnelbanan. Du slösar min tid! Ja fem minuter Àr mycket för mig. PÄ fem minuter kan jag krama om nÄgon betydelseful, istÀllet för att ha en stel konversation. SÄ mina bekanta ber er pÄ förhand. Var vÀnlig kontakta mig inte!

Likes

Comments

hej pĂ„ er! Var inte i skolan idag pĂ„ grund av att jag var sjuk. Missade ett ganska stort prov vilket suger men sĂ„nt hĂ€nder. FĂ„r helt enkelt plugga till slutprovet. Idag var en ganska chill dag. Fick sova ut i flera timmar! Just nu försöker jag lĂ€sa ut en bok vi fĂ„tt pĂ„ engelskan. Det gĂ„r sisĂ„dĂ€r hahah! Hatar att lĂ€sa böcker. Eller assĂ„ det kan vara kul men jag har inte tid för det. Kollade om den fanns som ljudbok pĂ„ storytel men det gjorde den icke. SĂ„ mycket skönare att lyssna som ljudbok dĂ„ man kan göra andra saker samtidigt. Aja whatever! Skrivit upp en lista jag mĂ„ste göra innan jag gĂ„r pĂ„ jullov. SĂ„ nu försöker jag beta av punkterna. Typ packa inför resan och sĂ„ vidare. Inte börjat Ă€n, smart! Iallafall tror jag gĂ„r till skolan imorgon. 

Likes

Comments

MOD

"Jag börjar fundera för mig sjĂ€lv om vad mod Ă€r. Ser vi mĂ€nniskor ordet mod pĂ„ samma sĂ€tt som man gjorde förr eller har det förĂ€ndrats? För …"