​Tack 2017 för allt du lärt mig.

Under ​det senaste året har lärt mig så otroligt många saker om mig själv jag har lärt mig att om det är någonting som jag verkligen vill göra så kan jag det. 

jag har insett att de mest oplanerade och oväntade mötena med människor är dom bästa. Jag har träffat människor som jag bara drömt om att få träffa, det finns också de som har fått en större plats i mitt liv än vad jag någonsin hade kunnat tro, någonting som jag är så tacksam för.  

jag har också lärt mig att ångest är någonting som jag får leva med  men den kommer aldrig att vinna över mig. jag tänker att den kommer och hälsar på ibland på obestämd tid skillnaden nu från tidigare är att jag vet när den oinbjudna gästen brukar dyka upp.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Jag är en sån person som blir extremt påverkad av vädret och jag får väldigt starka symtom av det, som till exempel när det regnar eller när det rent allmänt bara är grått och tråkigt blir jag extremt trött och så har det varit nu i några veckor och gårdagen var den samma dessutom forsade regnet ner som aldrig någonsin tidigare. och idag var det raka motsatsen. Det var lite kyligt men det gjorde absolut ingenting för att solen lyste! och det gjorde allt! det gjorde allt så mycket lättare det var lättare att vakna på morgonen och till och med ha inställningen att det kommer att bli en bra dag. Allt blir lättare när solen lyser! kanske borde jag äta D vitamin när solen inte lyser det tåls att tänka på1

Likes

Comments

Att vara en rutinmänniska utan rutiner är ingen bra kombination inte om du frågar mig. Jag tog studenten i juni med vetskapen om att jag skulle tillbaka till skolan efter sommaren vilket var på ett sätt skönt för då visste jag att jag skulle ha någonting att göra. Det blev inte alls som jag hade tänkt mig.

Den största skillnaden före och efter studenten är att nuförtiden har jag inget schema att följa vilket för mig är både bra och dåligt det som är bra är att jag kan nu göra saker i min egna takt uran att tänka på tiden som ett hinder, dessutom har jag sen dag ett alltid HATAT de ramar som finns inom skolans värld.

Det som har påverkat mig negativt är att jag inte längre har några rutiner med det kommer också känslan av att inte veta vad som kommer att hända och för mig är det något som är extremt frustrerande för jag är person som måste förbereda mig mentalt inför allt jag gör och om jag inte vet vad jag ska göra kommer starka känslor av oro och ibland kan det till och med övergå i ångest med tryck över bröstet,

Det vill jag inte ha, ,det var de jag skulle undvika.

Likes

Comments

jag är inte samma person som jag var för tre år sedan och jag är definitivt inte den person som jag var för tio år sedan. det vill jag inte vara heller. För tre år sedan var jag fortfarande väldigt osäker i mig själv men jag träffade människor som accepterade mig för den jag var vilket kom att bli kärnan till den jag är idag och till den jag alltid velat vara. Det ni kallar förändring kallar jag för utveckling!

Det finns människor som har följt mig hela mitt liv på ett eller annat sätt. Några har nog redan märkt det här men jag är inte längre den lilla tysta som bara sitter och lyssnar, Jag är en person med egna åsikter som kanske skiljer sig från dina men lägg ingen energi på det för jag är jag och du är du.

Jag har drömmar och mål som jag vill uppnå och jag vill gå min egen väg och allt jag gör gör jag för att jag vill. jag vill lyckas jag vill misslyckas jag vill göra ALLT för mitt liv är bara mitt.

/Marina

Likes

Comments

jag startar den här bloggen för att jag har känt en frustration hela mitt liv för att jag inte alltid har fått vara mig själv , för att jag har någonting som ofta används som ett ord för att trycka ner andra människor vilket är CP (kommer skriva mer om det senare) Det har också alltid funnits människor som har tyckt tänkt åt mig vilket är någonting som jag har tröttnat på

.Någonting som jag har undrat över väldigt länge är när ska alla inse att att människor är olika men det är det som är fantastiskt! det enda vi har gemensamt med varandra är att vi alla är människor.

Likes

Comments