Multiplicatio

magi alkemi , Naturens ljus

I dag har alkemisten multiplicerat alkemiska elixir under en magisk eftermiddag på landet...
Det har under en tid varit lite tomt med elixir på Akademins hyllor men nu finns många favoriter snart åter.

Det omtyckta och poetiska elixiret Sagas skaldekonst som jag preparerat med assistans av min egen Saga finns nu åter i ett par dyrbara exemplar.

Kunskapens träd är ett annat unikt elixir som för oss åter till Arkadiens frukter och som beretts på Frankrikes mest heliga och alkemiska platser och där också konsekrerats ceremoniellt.

Mars ängel Kamael är ett kraftfullt elixir som bränner bort motstånd mot helheten och för oss med kraft in på vårt hjärtas valda väg.

Anael som är Venus egen ängel är ett blomstrande elixir som bringar kärlek, fröjd och fruktbarhet.

Ärkeängel Mikaels elixir är beskyddande och hjälper oss att hantera både inre och yttre drakar så att ett bröllop mellan motsatserna till slut kan komma till stånd.

Uriel vars namn betyder Guds ljus eller eld förmedlar elixirets kraft att lysa upp materians mörker och heliggöra densamma.

Lasarus elixir är ett invigningselixir som är preparerat och konsekrerat i Larnaca och dess kyrka som har Lasarus relikskrin. Lasarus invigningen rör eterkroppens och astralkroppens transformation och Transfiguration och är för den som söker arbeta med alkemins stora mysterier kring odödlighetskroppen och om hur människan kan bli en Mikael vars namn betyder - vem är likt Gud?

Tempelriddarens elixir, Högre skyddande ängel, Sophias döttrar och Sanningens hjärtas elixir finns nu åter på flaska.

Athenas elixir som hjälper oss att hantera Pan pan pan kraften så att den inte ger panik finns nu åter i några exemplar. 

En alkemisk eftermiddag går mot kväll och naturen glimmar i en mörkt blå ton när skymningen inträder. Sophia som med sitt ljus och intelligens vägleder alkemisten i sitt arbete är nöjd och alkemisten får snart vila...


Den som vill veta lite mer om elixiren eller beställa ett kan se mer här <- Klick!

Gillar

Kommentarer