Istället för att lägga in bilder från min instagram så lägger jag in lite bilder (några från min instagram också) som jag tagit på den senaste tiden. Kan ju beskriva ungefär vad jag gjort nu under de första dagarna på 2018;)

P&K

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag fick jag en impulstanke om att dra in till stället "Ginger Hälsobar" som ligger i Helsingborg. Så jag ringde Wilma och vi stack dit med tåget runt 14-tiden.

Det finns alltså sallader där som man väljer själv vad man vill ha i, men även smoothiebowls/acaibowls. Skulle nog rekommendera smoothiesarna osv men inte riktigt salladen, eller jo om man gillar att ha det riktigt nyttigt så är det perfekt men inget för en som är onyttig. Vad gör man inte för den perfekta bilden till Instagram liksom?;)

P&K

Likes

Comments

Äntligen! Eller äntligen? Det är 2018 och inget jag faktiskt väntat för, jag tycker att tiden går alldeles för snabbt och skulle jag välja skulle det varit 90 tal nu typ. För liksom snart är det 2020, och tanken av "framtiden" ger mig obehag typ, ingen aning varför men ni ser ju vilken värld vi redan lever i nu.

Iallafall så jobbade jag och Yasmin igår tills kl 19 ungefär. Sen stack jag till gäster med min kära familj och käkade där. Strax vid 9-tiden gick jag vidare till Linnea för att fira med kompisarna. Det blev en riktigt kul kväll med många bra personer men några jag även saknade som inte var där<3

Idag har jag legat för det mesta i sängen och haft ångest, är trött och vill bara sova hela tiden. Gott nog ska vi käka pizza ikväll vilket jag längtar efter då hungern bara kryper fram ur mig mer o mer.

P&K

Likes

Comments

​Igår blev det en spontantripp med Leyla för att gå på mellandagsrean i Helsingborg. Det var jättemysigt, men grymt mycket folk. Vi avslutade med att käka på pinchos<333

P&K

Likes

Comments