God morgon !

Klockan är just nu 10:30, och jag vaknade runt 8:00.
Ronja sov här inatt. Planen var egentligen att vi skulle sova i hennes gästhus. Hade vi sovit där så hade vi kunnat vara uppe hur länge vi ville och varit ute hela natten. Men som den otroligt spontana människa jag är så blev jag trött runt klockan 23:00, och av andra anledningar beslutade vi oss för att gå hem till mig och sova här istället. Vi somnade runt klockan 01:00 och vaknade runt 08:00 imorse. Som sagt är klockan 10:30 nu och vi har bara legat och dragit oss. Men nu ska vi kolla film och käka frulle :))

pusspuss

Likes

Comments

Idag var första skoldagen ":)". Helt ärligt så var det faktiskt helt okej, vi gjorde lekar, träffade alla, bytte platser och skåp osv. Med andra ord så var 50% av skoldagen helt onödig i princip.
Det som var extra kul med dagen var att jag fick träffa 2 utav mina allra bästa vänner. Vi har snackat om att träffas hela sommarlovet men av någon anledning så sjönk det bara bakom oss och vi glömde av det. Ifall vi skall sammanfatta dagen var ganska bra faktiskt, alla var glada och det var en go stämning.

Just nu sitter jag inne i mitt ena vardagsrum vid soffan och kollar TV, skall strax bada med brorsan.

Puss o kram.

Likes

Comments

Hej!!
Jag är ny på detta med att blogga, med andra ord överdrivet dålig och vet knappt hur man gör, men men..

Jag har i vilket fall läst och följt hyfsat många bloggar inom loppet av ett halvår och tänkt att starta en själv, men det har aldrig blivit av. Men nu kände jag att jag måste ta tag i detta, vilket jag nu gjort.
Anledningen till att jag varit så skeptisk mot att starta blogg är för att jag egentligen undrar varför någon skulle vara så intresserad av min vardag, eller mitt liv i allmänt. 


Detta var mitt första inlägg. Hoppas att jag inte sög allt för mycket;)

puss o kram

Likes

Comments