Helloo! Nyss kommit hem efter en lång och seg dag. Vaknade vid 12 idag, gick ner och släppte ut hundarna, sen ringde min mamma och fråga om jag ville med och rensa ut mormors ''rum'' på jobbet, så jag hann inte göra mycket mer än borsta tänderna.

Efter vi hade rensat ut i hennes rum så åkte vi till mormor snabbt och åt lite mat och drack kaffe, förväntade mig att jag skulle bli pigg men neeej jag är lika trött nu som när jag vakna, känner mig as seg och äcklig.

Iallafall, sen drog jag och mamma till Rusta och köpte ny gräsklippare eftersom att alla våra går sönder hahah.

Efter det åkte vi vidare till lite andra affärer, jag var så irriterad ville bara stanna kvar i bilen och sova för jag orkade inte röra mig men snäll som jag är följde jag med och det var ju tur för jag träffade på en vän jag inte sett på 2 år!!! Stog och prata med henne i typ 30 min medans mamma kollade runt på kläder osv.

Och efter 2 långa timmar åkte vi hemåt, så nu har jag nyss varit ute med min hund och ligger nu här i soffan och tror inte jag kommer röra mig ett enda steg mer idag hahah jag ska nog bara kolla på American Horror Story, den är så feeet!!

Ändå as störande att jag började kolla på den när jag redan kollar på 3 andra så nu vet jag inte vart jag är på de andra serierna :( ska nog ha lite serie marathon och äta glass.

Imorgon ska jag träffa min fina vän som kommer tillbaka från England, vi tänkte gå på bio men inte säkert annars chillar vi nog bara runt och pratar. Lika roligt de. Nu känner jag att jag bara skriva massa onödiga saker för att inlägget ska bli längre så jag avslutar här och kanske slänger upp något mer intressant inlägg senare! Ciiaao


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan svejsan, jag är tillbaka med min sisådär 105:e blogg genom tiderna. Komiskt att de enda jag kommer på att göra när jag har tråkigt är att skaffa en blogg hahaha. Tänkte iallafall FÖRSÖKA blogga i mer än en vecka denna gången, om typ allt mellan himmel och jord tror dock det blir mest av känslor, tankar och mående samt lite vanliga saker som typ parfym tips and so on. 

Nu ska jag fixa till denna bloggen lite och kommer skriva nåt ''riktigt'' inlägg imorgon. 

​ciao.

Likes

Comments