VIIMEHETKEN LAHJAVINKIT


kaupallinen yhteistyö - Foodin

Jouluaatto on jo huomenna, mutta vielä kerkeää tekemään tai hankkimaan lahjoja, jos niitä vielä puuttuu. Tässä postauksessa muutama super kiva ja tosi yksinkertainen lahjaidea. Näiden saaja tuntee varmasti iloa. Tämän postauksen myötä mä haluan myös toivottaa aivan ihanaa joulua ja onnellista uutta vuotta 2021.

<3


JOULUPÄHKINÄT


Valitsin erilaisia pähkinöitä, sekoitin joukkoon muutaman lusikallisen kookosnektaria ja lisäsin sekaan chai-maustetta sekä merisuolaa. Paahdoin pähkinöitä 175-asteessa noin 10 minuuttia. Valitsin pähkinöille söpön lasipurkin. Tätä helpompaa itsetehtyä lahjaa on vaikea keksiä – todella helpolla saa aikaan ihanan purkillisen jouluista snäkkäiltävää.


JOULUINEN TUOTEPAKETTI


Vielä kerkeää käymään hyvin varustellussa ruokakaupassa keräämässä herkullisen tuotepaketin. Nämä jouluiset tuotteet eivät petä saajaansa. Ja jos kauppaan ei enää pääse, voi aina tilata ja antaa aattona kortin, jossa saapuva herkkupaketti paljastetaan.


LAHJAKORTTI


Sanokaa mun sanoneen – lahjakortti toimii aina. Jos tiedät, että tyyppi jolle oot lahjan antamassa rakastaa laadukkaita ja kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevia tuotteita sekä terveyshifistelyä, on lahjakortti Foodinin verkkokaupan loistovalinta.


Tykkää-merkinnät

Kommentit