PROTSKUPOWERIA


yhteistyö / Foodin


Vielä muutama vuosi sitten en olisi ikinä kuvitellutkaan, että käyttäisin proteiinijauheita ylipäätään, saati sitten jokapäiväisessä arjessa. Mun mielikuva proteiinijauheista koostui tosi ällöttävästä ja erittäin teennäisestä mausta sekä huonosta sisällöstä. Mutta sitten tutustuin Foodinin protskujauheisiin.


Foodinin proteiinijauheet ovat niin sisältönsä kuin makunsakin puolesta täysin aitoja. Jauheita on helppo käyttää ja taipuvat todella moneen! Mun suosikkeja ovat ehdottomasti vaniljan makuiset protskut - suosin supervegeä ja riisiproteiinia. Supervege on proteiinisekoitus riisiä, hamppua ja hernettä ja riisiproteiini on nimensä mukaisesti riisistä peräisin. Vaniljan maku tulee aidosta vaniljasta ja makeutuksena on käytetty luonnonmukaista steviaa. Ei siis lisättyä sokeria eikä lisä- tai säilöntäaineita. Vaniljan lisäksi jauheista löytyy myös maustamattomat versiot ja riisiprotskusta lisäksi suklainenkin maku.


Käytän proteiinijauheita pääsääntöisesti erilaisissa aamu- ja välipaloista, mutta silloin tällöin myös palkkarina treenin jälkeen. Itse aidosti tykkään mausta, joten saatan lisätä jauhetta rohkeasti, mutta joidenkin mielestä maku voi aluksi olla aika voimakas, joten suosittelen aloittamaan pienillä määrillä.


Päätin koota tämän postauksen loppuun kolme täysin erilaista reseptiä, joista jokainen sisältää Foodinin protskujauhetta. Inspiroitukaa, innostukaa ja nauttikaa!



LAKULOVERIN BOWL

• 2,5 banskua

• 2 kourallista pakastemarjoja - mansikoita, vadelmia, mustaherukoita

• 2tl @foodin supervegeä

• 1tl @foodin lakritsijauhetta

• kauramaitoa

Blendaa kaikki hyvin keskenään, kaada kulhoon ja lisää päälliset mielesi mukaan!



MANTELIPANNARIT

• 2dl @foodin mantelijauhoa

• 1 lusikallinen @foodin supervegeä

• 2 lusikallista @foodin kookosmannaa

• 1dl + 1 lusikallinen kauramaitoa

• 1 banaani

• 1 lusikallinen @foodin chia-siemeniä


Sekoita kuivat aineet keskenään. Blendaa banaani kauramaitolusikallisen kanssa. Lisää kuivien aineiden joukkoon blendattu banaani, desi kauramaitoa ja sulaa kookosmannaa. Paista pannukakut ja päällystä valmis pannarikasa lempparipäällisilläsi!



SYNTISEN HYVÄ SUKLAAKAKKU

• keskikokoinen bataatti (~300g)

• 2dl kauramaitoa

• 1dl maapähkinävoita

• 1dl @foodin suklaa riisiproteiinia

• 1dl @foodin kaakaojauhetta

• 1dl vaahterasiirappia

• 200g tummaa suklaata sulatettuna

• @foodin vaniljaa


Kypsennä ensin bataatti. Kun bataatti on kypsä, blendaa se ja yksi desi kauramaitoa keskenään. Laita sose kulhoon ja lisää kaikki muut ainekset. Jos haluat kakkuun sattumia, niin älä sulata suklaata ihan tasaiseksi. Kaada taikina sopivan kokoiseen vuokaan leivinpaperin päälle ja laita kakku 200-asteiseen uuniin noin 40 minuutiksi. Tämän jälkeen anna jäähtyä kunnolla. Parasta kakku on, kun sen antaa jäähtyä jääkaapissa. Voit halutessasi vielä lisätä päälle esimerkiksi suklaamuruja, pähkinärouhetta sekä kaakaopohjaista kastiketta!


Tykkää-merkinnät

Kommentit