ONKO TÄLLE PRINSESSALLE ENÄÄ PRINSSIÄ JÄLJELLÄ?


Nyt mua ihan oikeesti suoraan sanottuna raivostuttaa. Sisällä kiehuu. Oon tullut taas jälleen kerran siihen tulokseen, että suurin osa miehistä on täysmulkkuja. Kusipäitä. En vaan kertakaikkiaan voi ymmärtää, että mikä siinä on. Miksi käytöstapoja ei löydy? Miksi sanotaan toista ja sit kuitenkin tehdään aivan päinvastoin? Voisko vaan suoraan kertoa jos kiinnostaa tai jos ei kiinnosta? Miksi ei voi rohkeasti näyttää sitä, jos on kiinnostunut? Ja eikö voisi vaan antaa tulla, jos ei seura yhtään nappaa?Mä 19-vuotiaana ikisinkkuna kaipaisin välillä todella kovastikin läheisyyttä. Kainaloa, johon käpertyä. Syliä, johon painautua. Silmiä, joita lumoutuneena tuijottaa. Huulia, joille voisin omani painaa. Ja sen lisäksi tunteita. Suuria, aitoja tunteita. Mutta paskanjauhanta, ahdistavat viestit ja epäsopiva käytös tuntuvat olevan lähestulkoon ainoita asioita, joita mä miehiltä saan. Mikä hitto on vikana? Välillä ihan tulee jopa sellainen olo, että mussa olisi jotain vikaa, vaikka kyllä mä sisimmässäni tiedän, ettei kyse ole siitä.Mutta kyllähän se aina itsetuntoa kolauttaa, kun luulee, että jotain voisi oikeasti kiinnostaa ja sitten heti kun avaat itseäsi, niin matto vedetään jalkojen alta. Siitä tulee itselle niin hemmetin tyhmä, hölmö ja jopa hyväksikäytetty olo. Ja silti, vaikka kerta toisensa jälkeen saan paskaa niskaan ja puukosta rintaan, löydän itseni kuitenkin selaamasta sitä kirottua Tinderiä siinä toivossa, että ehkä maailmassa on vielä oikeita prinssejä jäljellä. Että ehkä tää prinsessa voi löytää oman prinssinsä.Jos joku aidosti hyvä jätkä lukee tätä, ole kiltti ja ilmianna itsesi. Todista mulle, että vielä on toivoa miesten suhteen.


Tykkää-merkinnät

Kommentit

jennamiraa
jennamiraa,
Niin se monesti menee ettei näitä komeita, rehellisiä, spontaaneja tai potentiaalisia miehiä löydä (ainakaan heti) deitti sivuilta. Huomasin saman, silloin kun olin vielä sinkku. Aluksi koitin pitää keskustelua yllä itse ja sainkin matcheja useamman kanssa. Heistä suurin osa oli kuitenkin sitä tiettyä seuraa hakevia ja jotkin taas alku small talkin jälkeen kuulostivat epäilyttäviltä ja tunkeilevilta. En halunnut näiden tapausten jälkeen enää olla aktiivinen missään ja niinpä nuo deitti sivut jäivät tauolle. Nykyiseen poikaystävääni tutustuin snapissä ja muutaman viikon puhumisen jälkeen hän pyysi mua treffeille. Vietettiin paljon aikaa yhdessä ja siitä meidän yhteinen aika alkoi. Ollaan seurusteltu kohta vuosi ja nautin joka hetkestä, mitä saan jakaa hänen kanssaan. <3

Alisa, sä kyllä kohtaat sen rakkauden vielä! Muista, että hyvää kannattaa odottaa eikä sitä tiedä, jos se sun tuleva rakkaus on kohtaloa jonkun kanssa.
nouw.com/jennamiraa