JUST NYT


Hellou ihanaiset! It’s been a long time. En oo nyt vähän pidempään hetkeen tänne blogin puolelle kirjoitellut, koska elämä on vaan kuljettanut ja mä oon mennyt täysillä sen virran mukana. Oon kyllä tosi paljon muuten skribaillut, mutta oman jaksamisen vuoksi tää blogi on jäänyt hieman taka-alalle. Nyt oon kuitenkin back in blog business!Tässä välissä ajattelin jakaa teille vähän mun tämän hetken fiiliksiä muutamien lempparikesäkuvien kera.

Miltä musta tuntuu just nyt?Just nyt mä oon pakahtua onnesta.

Nukuin viime yönä heikot pari tuntia, mutta väsymys ei oikeestaan edes paina.

Energia, innostus, ilo ja luovuus – ne päihittää tuhat nolla.

Mun mieli on kuin tämänhetkinen kesäkeli.

Aurinkoa ja lämpöä.

Hitosti mahdollisuuksia

Hemmetisti uskoa.

Huimasti rohkeutta.

Niin paljon vapautta.

Vapautta tehdä.

Vapautta olla.

Olla minä, niin puhtaasti.Tällä hetkellä elämä on yksinkertaisesti täynnä kokonaisvaltaisesti positiivista fiilistä. Jotenkin tällä hetkellä flow on vaan aivan huikee. Ja siis vitsi mitä tyyppejä mulla on ympärilläni. Välillä huomaan miettiväni ihan häkellyksissäni, että mistä näitä upeita ystäviä oikein satelee. En pysy enää edes laskuissa, kuinka monta uutta hyvää ystävää oon tämän vuoden puolella saanut. Nää tyypit nostaa mua ja mä niitä. Ja vau miten paljon olen itse kasvanut ja kehittynyt ihmisenä ja miten paljon mä olen tänä vuonna jo saavuttanut! Saa ja täytyy olla ylpeä.Ette ehkä tiedäkään miten mielettömältä tää tuntuu, etenkin kun on kokenut sen toisen ääripään – kaaoksen, kadotuksen, epätoivon. On ollut hukassa itsensä kanssa, ei ole aina tietänyt mitä elämässään tehdä.Mutta nyt, olen oikeasti tosi onnellinen tällä hetkellä. Ja mä voin rehellisesti sanoa olevani täysin oma itseni.

Just nyt mä elän. Ihan oikeesti elän.Toivon, että jokainen teistä voisi tuntea, mitä mä tunnen. Kokea tämän huippufiiliksen, joka mulla on itsestäni ja elämästä. Jos sä nyt hymyilet kaikelle, niin aivan mahtavaa. Ja jos et, niin muista, että sun aikasi kyllä koittaa.

Lähetän äärettömästi rakkautta ja hyvää oloa sulle! <3


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229