Istun Rautiksella bussipysäkin penkillä ja aurinko paistaa. Lämpömittari näyttää vaan +19, mutta kun aurinko osuu suoraan päin niin on melkein kuuma. Juon takeaway aamukahvia. Mulla on päällä superkiva asu, jossa olo tuntuu niin itsevarmalta. Fiilis on kuin milläkin rockstaralla. Just nyt on tosi hyvä olla.

Ootan Idaa, jota on ihan älyttömän ihana nähdä pitkästä aikaa. Suuntana tänään on Punavuori, tarkemmin sanottuna Punavuorenkatu 2. Testiin pääsee upouusi kahvila Green Hippo Cafe, josta oon kuullut ainoastaan hyvää. Kahvila-aamupala ja ihana ystävä kesäisessä Helsingissä – aika loistava päivän aloitus sanon minä.


Shirt – Zara / Top – H&M / Jeans – Zara / Belt – H&M / Necklace – Brandy Melville / Rings – H&M


Green Hippo Cafe, Punavuorenkatu 2, Helsinki.

The Green Hippo bowl


Nähtiin Steissillä kahentoista maissa ja hypättiin siitä kolmosratikan kyytiin. Jäätiin Viisikulmassa ratikan kyydistä ja kipaistiin nopsasti lyhyt matka kahvilan luokse. Ulos oli aseteltu muutamia söpöjä korituoleja laatikkopöytineen ja nättejä puupöytiä penkkeineen. Tilasin vihreän smoothie bowlin, joka ei todellakaan ollut pettymys. Tää on tosi raikas, maistuu sopivasti vihreältä, mutta on silti tarpeeksi makea. Päällisinä granola, tuore mansikka ja freesi mintunlehti toimivat loistavasti niin maun kuin esteettisyydenkin puolesta. Ehdottomasti tilaan joskus uudestaan. Sanoisin, että aikalailla kympin kombo. Tätä voin vahvasti suositella, jopa sellaisille, jotka omaavat ennakkoluuloja smoothie bowleja, etenkin vihreitä sellaisia, kohtaan.Istuttiin kahvilassa pari tuntia rauhassa ja juteltiin vähän kaikenlaista. Oli tosi kiva päästä vaihtamaan kuulumisia ja höpötellä kaikennäköisistä asioista. Niin siisitä, miten mulla on näin ihania ystäviä, joiden seurassa on aina superhauskaa, ja joiden kanssa voi puhua niin deepeistä kuin ei niin deepeistä asioista. On upeeta, miten oon löytänyt niin samanhenkisiä ja läheisiä ystäviä, joille voin puhua ihan mistä tahansa. Ympärillä on ihmisiä, jotka arvostaa mua, uskoo muhun, ymmärtää ja joille voin jakaa mun kaikista suurimmat unelmani ja tyhmimmät juttuni. On mulla kyllä maailman parhaat ystävät. Kiitos, että ootte olemassa!Kun mä olin syönyt mun tilaaman smoothie bowlin ja Ida avocadopastansa, joka näytti, tuoksui ja kuulemma myös maistui ihan superhyvältä, niin lähdettiin kävelemään pitkin Helsigin kauniita katuja ja räpsittiin muutamassa eri paikassa kuvia. Näistä tuli mun mielestä aivan älyttömän onnistuineita!Suunnattiin keskustaan päin, kun oltiin saatu tarpeeksi kuvia otettua. Mentiin käymään & Other Storiesissa ja ai että, on siellä kyllä niin paljon mun tyylisiä vaatteita, asusteita ja muita kivoja juttuja. Tiiätkö sen tunteen, kun näät jonkun vaatteen ja tiedät vaan, että sun on pakko saada se? Sä niin näät sen sun päällä. Se on vaaterakkautta ensisilmäyksellä. Ja mä rakastuin ihan täysin tähän keltaiseen mekkoon! Mulla ei just nyt oo rahaa ostaa sitä, mutta mä aivan varmasti vielä haen sen, ellen sitten löydä jotain toista ihan samantyyppistä. Mä niin tykästyin heti tohon väriin, malliin ja materiaaliin!


Tää on kyllä yks täydellinen kesämekko!


Niin paljon ihania vihkoja! Musta ainakin on kivempi kirjoittaa nättiin vihkoon, heh. Myös paljon cooleja kosmetiikkajuttuja! Ja oi että mikä valikoima upeita kenkiä!


Rakastan sitä, miten kaikki tuotteet on laitettu esille. Ja ahhh, ihailkaa tätä väriloistoa!Neljän jälkeen saatoin Idan junalle ja lähdin itse metrolla kotiin. Joukkueen yhteiset treenit peruttiin, joten mä vedin itse pikaisen porrastreenin, tein lihaskuntoa ja venyttelin. Treenaamisesta tulee kyllä aina niin hyvä olo. Nautin superisti niin itse treenistä kuin myös sen jälkeisestä fiiliksestä. Liikunnasta saa niin älyttömän paljon hyvää energiaa!


Mulla oli aivan ihana keskiviikko, toivottavasti sullakin!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229