Header


Jag har skrivit lite tidigare om att jag har börjat träna sen ett tag sen, och nu ska jag berätta lite mer.
Jag har alltid varit lite större, och mått väldigt dåligt över det.
Under flera år har jag försökt med det mesta men inget har riktigt funkat för mig, jag kanske börjt gymma men tröttnat och börjat med dieter men sötsuget varit för stort.
Men för ca 2 månader sedan så bestämde jag mig en gång för alla att jag skulle ta tag i mitt liv och insåg att allt låg i mina egna händer, bara jag kunde förändra nåt.
Så jag skaffade ett gymkort, sökte runt på nätet vad man kan göra för att hålla sötsuget borta.
Och jag måste säga att det jag gör nu funkar! Efter bara några veckor såg inte bara jag utan även min familj skillnad, och jag började inte på någon extrem diet direkt.
Det jag gör är att träna några gånger i veckan ca 1.5 timme per pass, jag äter kromtabletter för sötsuget (vilket jag stark rekomenderar om du är som mig och får starka begär efter godis)
Jag har dessutom ändrat mitt matintag (jag äter absolut inte mindre) igenom att sluta äta allt som är för processad och innehåller för många onaturliga ämnen, dessutom har jag slutat äta onödiga kolhydrater som potatis och ris, istället äter jag mycket frukt (fruktsocker är inte jag orolig över då det är så mycket bättre för din kropp än en påse godis och en frukt deasutom ger dig den sötman du vill ha utan att du lägger på dig 5 extra kilo) och grönt! Utöver det dricker jag väldigt mycket vatten (gärna smaksatt), juicer och smoothies för att hålla min kropp hydrated!
Jag tränar som sagt runt 3 till 5 gånger i veckan för jag har märkt att det är det som håller mig till min sunda kost då träningen får mig taggad på att vara nyttig, utan den regelbunda träningen märker jag hur jag faller tillbaka till min onyttiga kost.
Jag vet att jag har en lång väg kvar men jag ser redan så mycket ljusare på mig kropp redan och jag längtar efter att nå mina mål!Jag kommer hålla bloggen uppdaterad på hur det går och hela vägen till den sunda och fit tjej jag vet att jag är menad att vara!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments