Godmorgon, lördag idag och har verkligen ingenting planerat. Känns lite konstigt faktiskt. Måste betala några lite räkningar och fixa lite med papper. Sen har jag ingen aning. Finns saker jag skulle behöva fixa men det går ej hinder helgdagarna. Uppdaterar er under dagen! Kanske försöka ta lite bilder??

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nationella provet idag gick väl helt okej, hade som sagt velat ha mer tid för att förbereda mig men vad ska man göra. Efter provet var jag hem, käkade mat, rastade hundarna och sedan tillbaka till skolan. Hade en kort lektion inom naturkunskap, hatar verkligen det ämnet! Nu ska jag bara äntligen slappna av och sen prata med mina enormt älskade och saknade Johannes!!

Likes

Comments

Godmorgon! Gårdagen tyckte jag trots allt var ganska rolig, vi startade dagen med att ha en rundvandring med guide på stadshuset. Om jag ska vara helt ärlig så var det faktiskt ganska intressant. Sen var vi på kokpunkten. Har ju aldrig varit där men det var väldigt roligt!!

Idag så åkte finländarna hem, var lite tråkigt. Har trots allt varit ganska roligt att ha dom här, vi har ju gjort en hel del saker. Just nu sitter vi och förbereder oss inför nationella prov. Vi ska ha tal. Är så jävla arg att dom planerade in det samma vecka som dom skulle komma från Finland.. men men vad ska man göra.

Likes

Comments

Ni som har följt mig ett tag vet ju att jag för ett tag sedan köpte hem en ur snygg Elsa and Rose bikini. Dock var den för liten för mig och hann ej skicka tillbaka den i tid. Så just nu sitter jag hemma med en bikini jag tyvärr inte kan använda. Den är i strl M/L men de är väldigt små i storlekarna så skulle vilja säga att de är mer som S/M. Alla skygglappar och lappar överhuvud taget är kvar. Om någon skulle vara intresserad är det bara att kontakta mig!

Likes

Comments

Igår när finländarna kom så var det självklart lite stelt och man kanske kände sig lite obekväm att någon man inte kände sådär jätte bra skulle bo hos en. Men efter någon timme eller så, när alla hade börjat röra sig hemåt kändes dt faktiskt ganska naturligt. Är glad att hon och dom är här, ganska trevligt faktiskt. Det är ett trevligt gäng och sen är det självklart alltid roligt när det händer saker i vardagen. Lite nya saker liksom!

Idag har vi varit på stadsvandring, vi har visat dem olika historiska platser och även berättat lite om dem. Tycker sånt är intressant så jag tyckte det var kul! Nu ska vi vidare till Stina och hitta på något. Dock kommer jag smita iväg då jag ska på arbetsintervju!!

Bilder från när vi var hos dem i Tammerfors

Likes

Comments

Hej, igår hade jag så fullt upp att det inte blev av med något bloggande. Ber om ursäkt för det. De finska utbytesstudenterna kom igår så vi hade fullt upp så att säga. Även de kommande dagarna kommer att vara hektiska så kommer vara lite dåligt med uppdateringen och det ber jag om ursäkt för men ska göra mitt bästa!!

Likes

Comments

Godmorgon, nu har vi packat klart allt och är redo att bege oss mot flygplatsen. Vi har precis checkat ut och väntar nu på bussen som skulle komma vid 11.40. Sen är det ju som vanligt massa väntande och sen en flygresa på cirka fyra timmar hem. Ska bli så jäkla skönt att bara få lägga sig i sin egna säng.

Likes

Comments

Nu har vi legt inne på hotellet ett tag. Jag blir ju ganska lätt rastlös så vid fyra någon gång tog jag mig upp på rummet, duschade och så. Vi har även börjat packa ihop lite smått, tror att vi ska fortsätta med det sen. Imorgon vid 11 checka vi nämligen ut.

Likes

Comments

Idag är det ju sista hela dagen vi har här i Cypern. Imorgon går bussen från hotellet till flygplatsen vid tolv och sen beger jag mig hemåt. Ska bli skönt att få komma hem även om jag haft det super trevligt här, men det är väl alltid så ;) Borta bra men hemma bäst! Dagen spenderas i solen i vilket fall som helst. Har fått lite solexem vid halsen, får det ibland. Men det stoppar inte mig. Skriver senare, kram på er hoppas ni har det bra.

Likes

Comments

Tänkte slänga in lite bilder till er från våran tur med "el-cykel/moped" grejen som vi gled runt på, och som faktiskt har ett namn - iGo. Det var så jäkla kul så dom faktiskt gick skit fort haha, snabbare än en moppe faktiskt! Vi fick se en hel del mer av ön när man kunde ta sig runt på dem!

Likes

Comments