Hej allihopa! Började min dag med att jag och min pojkvän åkte till Smögen en sväng. Vi gick runt i affärerna lite, jag köpte inget! När vi kom hem så bytte vi om oss till finare kläder och åt påskmiddag med familjen! Vi hörs senare.

Likes

Comments

Jag har letat väldigt länge efter en studentklänning och nu hittade jag äntligen en som jag tyckte om. Har beställt den idag och hoppas att den passar och inte blir för kort. Nu är bara att hålla tummarna. Klänningen kan ni hitta HÄR 

Likes

Comments

Godmorgon allihopa! Min morgon började med att jag gick upp fixade mig, åt frukost och så körde mamma mig till bussen eftersom det regnade ute. Nu sitter jag på bussen på väg till skolan. Är ganska pigg idag faktiskt om man jämför med andra måndagar då jag alltid är trött. Ha det bra så länge!

Likes

Comments

Helt kär i min Marc Jacobs väska. Jag fick den av mamma, hon köpte den på Gran Canaria! Det är ingen prisskillnad, den kostar ungefär samma här i Sverige. Den passar till allt och kommer användas flitigt i sommar.

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg! Eftersom det här är mitt första inlägg så tänkte jag presentera mig själv väldigt kort! Alina heter jag, är 19 år och bor ute på Västkusten. Jag går sista året på gymnasiet, ekonomiprogrammet med inriktning juridik! I min blogg kommer ni får ta del av det jag tycker allra mest om! Hoppas ni gillar det!

Likes

Comments