Idag är det söndag, bra eller dåligt? Ganska bra faktiskt. Idag är en perfekt sängdag, bara ligga i sängen, kolla serie och dricka te. Nu när jag har varit frånvarande en del så känner jag att jag behöver lite vila.. jag har jobbat en del och haft det allmänt stressigt, jag brukar ha mina perioder haha ..

Igår blev det en liten shopping dag, väldigt kul att åka iväg och bara ta det lugnt, det behöver man ibland. Annars ser min vecka rätt full ut.. jobb, praktik, jobb, praktik men det känns ändå bra 🙌🏼 snart ska jag ta ett varmt bad och kanske göra en ansiktsmask så ni får ha en underbar söndag & en fin vecka framöver 💗

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 82 Readers

Likes

Comments

Hej min fina! Jag hoppas verkligen att allt är bra med er, det är bra med mig tack.

Nu har man äntligen tagit lite helg. Helt faktiskt och bara gå i skolan måndag & tisdag och sen är det studiedagar 😍 Igår blev det en spontan roadtrip till Nova med två kompisar för kände att jag behövde hitta någon snygg topp, blev såklart inte så utan jag handla massa annat .. som vanligt, men jag blev väldigt nöjd ändå!
Idag var jag i skolan, jobbade lite för min dansskola började nämligen idag och sen var jag bara med några vänner och tog det väldigt lugnt. Helt perfekt tisdag innan helg för min del 😎 Får se vad jag ska göra imorgon, måste väl plugga lite & jobba lite annars kommer väl dagen se rätt likadan ut som idag.

Ha det bäst 💗

  • 104 Readers

Likes

Comments

Har nämligen en tävling på min instagram. Jag har haft en litet samarbete med @personligalmanacka och det är bland det bästa jag har gjort. Du designar din egna almanacka och det är så himla roligt. När du väl får hem den så är det bara kul att skriva ner saker i den då man vet att man har gjort den själv.

1. Reglerna är att följa mig @aalinakatz & @personligalmanacka på instagram

2. Tagga en vän i bilden som också vill vinna en almanacka.

Super lätta regler, tävligen avslutas den 23/9 så lycka till 💗

https://www.instagram.com/aalinakatz/

Likes

Comments

Hej mina vänner!

Äntligen är det dags för mig att skaffa en blogg, jag har tänkt på detta väldigt länge men har aldrig riktigt vågat att ta tag i det eftersom blogg faktiskt är en stor grej och kan ta väldigt mycket av ens tid om man bestämmer sig för att börja blogga på riktigt. Jag älskar att skriva, jag älskar att ta bilder & jag älskar att dela med mig om saker till andra folk.

Jag ska lite snabbt berätta om mig själv så att alla faktiskt får en bild om vem jag är.

Jag är en tjej på 18 somrar, jag bor i Skåne och går tredje år på barn & fritids programmet. Jag är väldigt nöjd med mitt val och trivs väldigt bra med saker som jag håller på med. Jag driver ett eget företag som är en dansskola för barn och har gjort det snart i tre år. Jag har en liten vovve vid namn av Kristall som fyller upp mina dagar med glädje och är en väldigt stor del av mitt liv då han är den närmsta vännen som jag har. Inte många som förstår hur nära man kan bli ett djur men oftast brukar relationen till ett djur vara helt underbart. På fritiden äter jag mycket god mat, dansar och lever livet med folk som jag mår väldigt bra med.

Dagen idag kommer bestå av mycket vila, måste dock plugga lite, kanske ta ett bad och bara njuta av denna lördagen med en ansiktsmask och en härlig podd.

Jag hoppas att ni har fått lite inblick på vem jag är och vad jag gör men jag hoppas absolut att vi kan lära känna varandra lite extra. Bästa kramar från mig 💗

Likes

Comments