Wishlist - Birthday

Min födelsedag närmar sig och jag fyller 23 imorgon Torsdag. Jättesent att skriva ett sånthär inlägg i know i know. Men är inte världens bästa på att planera inlägg och timing och så vidare. Men bättre sent än aldrig. Detta blir en liten lista med saker jag önskar mig i år.

- Rockoff-pass. Som alla andra år önskar jag mig rockoff-pass. Jag vill ju helst slippa betala 99 euro för ett pass själv och önskar mig detta varje år. Man vill ju inte missa rockoff... speciellt inte i år!

- Smycken. Jag gillar verkligen inte smycken egentligen MEN jag vill lära mig tycka om det. Just nu känner jag en liiten obsession av ringar. Men även armband. Halsband har jag många av så det lär inte behövas.

- Presentkort. Detta hatar ju alla i princip men jag tycker det är nice med presentkort. Skulle ju va nice att få presentkort på typ H&M eller typ sminkaffären mjuk och len. Menar kläder är något man behöver och smink är jag som tjej besatt av. Men sen skulle de även va nice att få presentkort till att tatuera sig. HIHIHI

- Pengar. Detta är något man alltid får från mormor&farmor eller är det bara mina som ger det? Men det är alltid nice för då kan man köpa vad man vill.

- Anteckningsblock & pennor. Detta kan man aldrig få för mycket av och speciellt när man planerar inlägg och skriver ner ideer osv. Har snart förbrukat 2 block liksom. Pennor så lyckas man ju nästan alltid tappa bort eller så slutar dom fungera.

- Kaffebryggare. Asså jag har druckit kaffe så länge jag kan minnas MEN sen jag flyttat till egen lägenhet så dricker jag endast på jobbet eller om jag fikar med någon....vill liksom börja dagen med en kopp kaffe men det kan jag inte utan en bryggare. Och nej snabbkaffe är inte samma sak eller ens lika gott.


Detta är alltså det jag önskar mig i present i år. Sen blir jag nog glad för allt jag får. Jag har redan t.ex fått 2 par gardiner som mamma sytt som är till mitt kök varav jag blivit kär i båda. Finns ju hur mycket saker som helst man egentligen vill ha liksom. Dessutom är ju gardiner man sytt själv mycket snyggare än köpta.

Gillar

Kommentarer

Emma
Emma,
Kommer du vlogga om din födelsedag? Typ vad du fick i present och sånt. Skulle va kul 😊
alinairene
alinairene,
Sv: vi får se, lär inte få allt pga folk jobbar men kanske kommer senare! nouw.com/alinairene
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229