Veckan som var

Ny vecka igen då och jag tänkte berätta om förra veckan.


Måndag: Var jag och gymmade. Körde biceps och lite kondition. När jag var klar gick jag till mamma för att duscha och sen för att ta mig hem. Lagade mat ganska tidigt och sen kolla jag på IFKs match i Esbo som dom vann 3-1 och betydde att vi tog hem de 3 första poängen i ligan. Ut och fotade solnedgången vid nabben.

Tisdag: Var mest hemma. Planera massa. Läste osv. Var även till pectus för att hänta löneintyg så blev och sitta där en stund med pojkarna och Veronica. Saknar ju dom. På kvällen sen var jag och handla. Gick till maxinge då mamma jobbade till halv 9. Började fixa och organisera min pärm. No life.

Onsdag: Gymmade igen. Gick runt i lite affärer. Köpte skumpa till helgen. Alexandra kom med båten vid halv 4 så fick skjuts hem av henne så vi snacka skit en stund. Duschade hos mamma efter gym som vanligt.

Torsdag: Var jag in till stan igen. Köpte prosecco pong,en bok och plastfickor. Städade köket,badrummet och hallen på kvällen. Började en påskhelgsvlog som kommer upp imorgon.

Fredag: Långfredagen. Alexandra hämta mig vid halv 12. Vi for in till stan. Satt hos tatueraren i typ en timme innan det var min tur. Snacka skit med bästa Nathalie och även hennes sambo. Jättenöjd med tatueringen iallafall. Kommer bild någon dag haha. Var hemma resten av dagen. Städade sovrummet.

Lördag: Stan hela dagen i princip. Köpte snacks inför kvällen. Åt middag hos mamma, satt där ett bra tag. Gick på match. IFK vann med 2-0. Hann bli irriterad på Petter som satt och sparka mig i ryggen första halvlek. Efter matchen till mamma hämta mina saker sen hem. Alexandra mötte jag när jag hade typ 5-10 minuter kvar hem och vi slog följe. Jag duscha när vi kom in till mig och hon börja dricka. Moa kom vid 9 typ och vi förfestadeeee. Sen arken. Träffa massa människor osvosv.

Söndag: Var hemma hela dagen. Sov, tvättade och diskade i princip.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229