Tips på hudvårdsprodukter

1. Vaseline intensice care healthy hands. Jag som många andra har torra händer. Och just nu idag så börja jag bloda på en av knogarna helt random. Måste lära mig att bli bättre att smörja in händerna.

2. Be berry smooh moisturizing peel mask. Denna är egentligen inte så bra. Finns säkert bättre peel off masker. Men den luktar så gott så vill inte slänga den. Nackdelen är att den är jättesvår att få bort.

3. Visibly clear pinkt grapefruit daily scrub. Asså att tvätta ansiktet med denna är så nice. Sen luktar den så himla gott också.

4. The body shop himalayan charocoal purifying glow mask. Denna mask är fan min favorit. Jag använde förut en mask från lush men jag vet inte.. tror jag var allergisk mot den för mina ögon börja klia,rinna och blev röda så fick sluta använda den. Med denna mask har jag aldrig haft problem. Dessutom är väl body shop veganskt.

5. nivea sensitive day cream. Jag är egentligen jättedålig på att komma ihåg att smörja in ansiktet på morgonen mest för att jag tvättar inte ansiktet då och det skulle bara kännas konstigt att smörja in ansiktet utan att ha tvättat ansiktet.

6. Nivea sensitive night cream. Jag är faktiskt bättre på att komma ihåg att smörja in ansiktet på kvällen före man ska sova. Jag tvättar ju ansiktet då och är väl lite lättare att komma ihåg det.

7. visibly clear spot cleaning facial wash. Denna är nog lite dyrare än scruben skulle jag kunna tro och jag köpte den på apoteket. Har räckt jättelänge och jag använder den varje dag.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229