Svar på frågestunden

Det är snart ny månad och jag skrev ju att jag skulle svara på frågorna jag fick i frågestunden i slutet av månaden. Blev lite frågor, många som handlar om mig och Axel men nuuuuu kör vi då.


Varför har du valt att hålla ditt kärleksliv typ så privat?För att mitt kärleksliv är liksom inget som folk egentligen behöver bry sig om. Dom som vet vet liksom. Sen har jag absolut inget emot att visa my love in public. Men känns bättre att ha de lite privat. Ni vet ju ändå att jag träffar någon och mer än de så behöver ni ju inte veta.


Hur träffades du och Axel? Vi träffades via jobbet i typ oktober/november förra året men vi matchade på tinder i december och det var även där vi börja snacka julhelgen. Efter de börja vi typ snacka varje dag och jag bjöd honom på filmkväll i typ januari.


Skulle du kunna tänka dig att vara med i ex on the beach?motivera. Jag skulle absolut INTE kunna vara med där. Jag vill ju inte ha något att göra med någon av mina ex och jag gör allt för att inte ens behöva träffa någon av dom.


Favorit Youtuber? Älskar Antonija Madir.


Vad är de som du gillar hos Axel? Först tyckte jag ju att han såg bra ut men nu när jag har lärt känna honom så får man ändå säga hans humor seeeen tycker man ju om hans leende och hans skratt också.


Vad var de första du såg hos honom? Hans utseende hah och att han verka otroligt mysterisk.


Första dejt? Har tekniskt sett inte varit på någon dejt men när jag var tillsammans med Dennis och vi firade typ 2 månader(?) så bjöd jag honom på pizza hut.


Favorit låt?Auf Wiedersehen - Hov1


Hur var de att träffa LBSB? Vad gjorde ni? Hur gick de till? Det var otroligt mysigt. Vi satt på Lilla holmen i skuggan och åt bullar och bär osv. För det första så var det en tävling. Jag fick veta att jag skulle träffa dom dagen före. Tjejen som var ansvarig för tävlingen hade bestämt tid men platsen ändrades ju i typ sista sekund. Ungefär så haha.Men dom var jättetrevliga och vi hade faktiskt kul.


Hur gick du vidare efter Dennis? Saknar du honom någonsin? Har fått den här frågan flera gånger förut och varje gång så svarar jag att de tog länge. Men det var något förra sommaren som jag insåg att han aldrig typ ville ha mig tillbaka och jag börja leva livet. Nej det gör jag absolut inte.


Hur länge har du och Axel träffats? Typ sen november/december haha. Men vår första dejt var i januari efter nyår.


hur många läsare har du på bloggen? Beror helt på vad jag bloggar om så går väldigt upp och ner.


Girl crush? Selena Gomez.


Dina bästa tips på hur man kan fördriva tiden under den långa vintern på Åland? Helst nyktert. Tyvärr finns de ju inte så mycket att göra nykter här på Åland under vintern så kan tyvärr inte ge tips.
Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229