Sorry

Känns bra att min blogg har varit död i några dagar men har faktiskt orsaker till det. Och förlåt föresten!
Men liksom igår blev de ju som de blev. Jobbade 7-16:05 och sen vänta jag på bussen för att sedan ta mig till stan och äta middag före match. Tog mig till mamma och duschade osv men sen vid halv 7 var det bara att ta sig till WHA för att se IFK få stryk igen. Har aldrig sett dom spela så dåligt som dom gjorde. Blev ett mål från vår sida iallafall och KuPs är skitbra som lag får man ändå säga. Överlevde matchen fast jag hade migrän. Hade de hela dagen så snodde värktablett av mamma före jag gick hem. Kom hem halv 10 så var typ bara att sova.

Och idag så har min ursäkt varit att jag jobbade från 7.20-16:05 och gick hem för att laga mat och äta. Sen direkt in till stan för att färga mammas hår. Kom hem för typ en halvtimme sen och liksom har ingen lust att göra ett vettigt inlägg så berättar bara snabbt vad jag har gjort dessa dagar och varför bloggen varit död.

Vet att jag har sagt att de ska bli bättre och att bloggen inte kommer vara död men ibland så blir de ju de. Stressade som fan både igår och idag för jag ville hinna t.ex igår duscha och sminka mig hos mamma. Idag så stressa jag med att laga mat och att äta. Kanske inte det smartaste men...

Imorgon blir det jobb igen men vet inte om jag orkar börja tidigare eller inte. Efter det hem och ha tvättstugan hela kvällen. På lördag blir det nog stan. Funderar på att köpa ny dator och mobil då. Mobilen jag har nu har så jäävla dåligt batteri och köper hellre ny än att lägga mer pengar på en begagnad telefon. Haft den i ungefär ett år och hon jag köpte av hade den också i ett år så den börjar säkert typ dö ut. Dator behöver jag egentligen inte men vill byta då den jag har nu är så stor så tror inte de finns vettiga väskor till den om man ska någonstans. Skulle egentligen kunna ta datorn jag har hos pappa hit men den börjar ju också bli lite gammal. Och vet inte riktigt hur jag skulle ta mig dit då jag inte har körkort. Får se lite hur jag gör!

  • My life
  • Nära Mariehamns stad, Åland

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229