Sommaren 2018

Sommaren börjar gå mot sitt slut och tänkte alltså sammanfatta vad man har gjort maj-augusti. Jag har säkert glömt något men don't judge liksom. Jag har för det första jobbat väldigt mycket. Jag kommer inte riktigt ihåg om det var i Maj som jag och Axel åkte till Stockholm en dag, bara över dagen då alltså. Eller om det var så att det var typ i April. Tror nog mer på att det var i Maj. Men iallafall vi var över dagen till Stockholm för att shoppa. Inte för att vi köpte så mycket.Vi lyckades även träffa Julia och Jennifer. Vi blev bjudna på middag och dricka på Jennifers jobb. Kom hem med sista båten så vi la oss nästan direkt. Mer än det hände inte i Maj.


I juni sen kom Julia och hennes pojkvän Erik hit över en helg.Mötte upp dom med mamma efter jobb osv. Vi var på roadtrip och sen festade vi. Axel blev då liiite för full och kom inte in på Arken HAHHA. Jag fyllde även år i juni. Bjöd på tårta på jobb osv.


I juli hade jag semester. Då tog jag det lugnt och var nästan bara hemma. Var över med Alexandra till Uppsala en dag också. Sen levde man life under rockoff. Jag träffa LBSB och såg massa bra artister.


Nu i augusti har jag jobbat. Är typ det jag har gjort. Är ju liksom bara 15/8 än så har ju inte hänt så mycket. På fredag ska vi ha personalfestisch eller vi ska köra femkamp. Lördag är det prideparad och söndag är det match. Är typ det som har hänt. Har säkert glömt jättemycket nu men skriver ju ganska ofta om vad jag gör på helgerna osv så känns bara onödigt. Hoppas ni har haft en bra sommar.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229