Senaste veckan

Senaste veckan har man inte gjort så mycket förutom jobbat och sen var ledig lite. Förra onsdagen så fick man ju lite panik osv. Mina glasögon gick typ sönder på tisdagen precis före jag hade kommit hem. Kunde ju dock laga dom lite provisoriskt osv annars hade jag typ absolut sett nada. Kul liv osv haha eller? Så messade till hon som är ansvarig på plasto och förklara att hej jag måste fixa mina glasögon så kommer senare osv. Fick även besök i 5 min av min hyresvärd på morgonen för var ju inte meningen att jag skulle varit hemma osv och skulle få fiber installerat osv. Men han märkte att jag var hemma så han lät mig öppna dörren till dom sen. Dom kom direkt efter han åkt i princip. Så jag öppna åt dom och sen lämna jag dom i lägenheten för att ta mig till Synsam. Hann även fixa lunch före dom öppna. Tog inte alls länge att få de fixat, var liksom bara en skruv lös. Sen var jag till WHA för att fixa säsongskort till nästa år. Så blev att snacka med dom en stund och fick sen springa till bussen för att hinna med den. Jobba från 10-16 iallafall.


Torsdagen blev de pectus. Jobbade 8-16 och sen tog man sig hem och gjorde inget på hela kvällen. Mådde typ illa så orkade inte så mycket. La mig ganska tidigt och somna direeeekt.


Fredagen var vi lediga pga finlands självständighetsdag så jag och Mamma åkte till syster som fyllde år på torsdagen.Fikade där och sen åkte vi hem eller hon skjutsa hem mig och jag hann bara va hemma en kort stund innan Aina kom. Vi åkte till stan för att äta middag på diablo. Fett jävla gott. Sen åkte vi till mig och kollade på ex on the beach. Hon åkte vi 7-8 så då gjorde man inte så mycket mera.


Lördagen spenderades i maxinge. Eller inte hela dagen men typ halva dagen. Gick dit vid 13 så var där halv 2 ungefär. Hittade inte alls julklappar och jag har väl typ mer än hälften kvar typ. Köpte i princip bara alkohol och mat haha. Mamma slutade vid 18 så då fick man skjuts hem av henne. Och resten av kvällen gjorde man inte så mycket.Åt middag och kollade på fotboll osv.


Söndagen spenderades hemma. Jag passade på att städa för det behövdes verkligen. Kollade på en match vi 16 och sen resten av kvällen tog man de lugnt. Har haft så ont i länryggen eller va man kan kalla de och har ganska svårt att gå så har inte direkt kunna göra något. Och haft feber hela dagen så inte direkt kul.


Måndagen blev man hemma från jobb. Förkyld och för jävlig. Så gjorde inget på hela dagen. Sov till 10 och sen vid 15 tog jag en nap till 16. Försökte sova vid 21 igen men somna väl först 22. Inte direkt haft ork att göra något kan man väl säga.


Tisdagen spenderades på samma sätt men kände mig bättre men inte 100 än så stannade hemma. Vill liksom inte de ska bli värre osv för har massa till jul att fixa och i helgen ska man få ansiktsbehandling. Men är ju alltid inte skönt alls att vara hemma och vara sjuk. Sen att man fått käka burarna i flera dagar gör ju att magen är åt helvete. Men fått äta normalt iallafall så något bra antar jag.


Onsdagen blev de jobb. Var värsta stormen hela dagen ok kanske inte som Alfrida men ändå. Efter jobb så drog jag hem och tog en nap före man skulle och handla med mamma. Kom hem och duschade plus åt middag.


Gillar

Kommentarer