Onsdag 12/6

Hade egentligen planer på ett annat inlägg MEN jag glömde totalt bort de. Ni skulle fått sett min outfit men de kom jag på först efter jag hade bytt om till mjukisbyxor och linne. Så nu får jag helt enkelt berätta om dagen och kommande dagar.

Jobbade 7.30-11 då jag hade bokat tid till min franstjej och absolut inte ville avboka. Gick till bussen direkt när jag sluta och när jag var i stan luncha jag med Alexandra på hesburger. Sen var de bara att bege sig till klippupp där jag fixar mina fransar. Väntade kanske 10 minuter sen fick jag komma in. Jag lyckades ju somna där medans hon fixa mina fransar. Var klar faktiskt 15 min tidigare än beräknat så jag gick till bibban för att gå på toa och sen till apoteket där jag köpte tandblekning. Sen vidare för att köpa dricka, lite choklad och gifflar. Hann lagom med bussen 15:20 och när jag kom hem la jag mig i sängen och kolla ett avsnitt av good witch. Efter de skala jag potatis och duschade. Sen var de bara att laga mat. Har nyss ätit och nu kollar jag på lyxfällan. Ska precis försöka få bort sminket som är kvar och efter de ta fram kläder till imorgon då jag ska vara på pectus för första gången sen slutet av maj.

Nu till följande dagar den här veckan. Är ju torsdag imorgon och sen är de fredag. Imorgon blir de som sagt jobb sen hem för att tvätta och packa. Mer än de har jag inte planerat in. Fredag så vet jag inte var jag ska jobba än men förmodligen plasto. Efter jobb så ska jag hem för att hämta mina saker för att sedan dra till mamma. Jag vet dock inte hur jag ska göra än för hon jobbar till 22:15 och sista bussen går 17:20 så tror jag kanske väntar till hon slutar så slipper jag ta bussen. Och då hinner jag även duscha osv. Jag ska sova hos henne iallafall. För sen på Lördag är de cupfinal och jag vill inte behöva stressa osv.

Cupfinalen är något jag har längtat på sen ifk spela I semifinal mot Vps och vann. Sen när man fick reda på att den ska spelas här blev man ju glad. När biljetterna släpptes köpte jag en direkt. Nu gäller de bara gör dom att vinna så får jag uppleva andra cup guldet sen 2015. HOPPASHOPPAS!!

Sen får vi se vad som händer på kvällen. Jag vill ju ut antingen för att fira ifks vinst eller dränka sorgerna om dom förlorar. Men har inte lyckats övertala någon än att komma med.

Men de va allt från mig. Ska försöka fixa alla tidsinställda inlägg imorgon eller på fredag. Vi får ju se hur jag gör som sagt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229