Nyårslöften

Som alla vet börjar nyår närma sig och det betyder dags för nyårslöften och hur förra årets nyårslöften har gått.Vi börjar med förra årets löften. Jag valde ju att bara ha 2 till det här året. Och ja jag vet att det bara är november än men känns som att månaderna flyger iväg och kommer glömma posta dehär annars.

  1. Dejta mer och inte vara rädd att få hjärtat krossat.
  2. Keepdoing the things I love.

Jättedåliga löften om jag får säga det själv. Jag har ändå hållit båda ungefär ialalfall. Jag har ju typ dejtat Axel hela året eller ja till Augusti och sen fick jag hjärtat krossat. Men jag var ändå livrädd att få mitt hjärta krossat. Tror inte det går att “strunta i det” speciellt inte med min tur. Jag har ju inte ens dejtat någon annan än honom. Såklart flörtat med fler men asså inte hållit på med någon annan än honom. I alla fall inte i år.

Andra löften så jag har ju gjort det jag älskar. Jag har försökt fota otroligt mycket mer än vad jag gjorde förra året och jag har ju typ försökt skriva jättemycket inlägg här på bloggen och ja jag älskar ju att skriva. Så ja jag har väl hållit ett av löftena i alla fall eller?

Jag vet inte riktigt vad man ens ska säga om det första löftet. Whoam I to lie liksom? I tried liksom men ja det sluta ju som sagt med hjärtat krossat och trust issues för resten av mitt liv. Never again liksom. Tänker inte låtsas som att allt är okej osv. Hoppas bara killar inser själva att man MÅSTE vara ärlig om man märker att tjejen har fått känslor och inte vänta ett halvår med att droppa “ hej jag vill inte ha ett förhållande och jag har gjort detta” för det suger och det är inte okej i min värld. Men ja vi vet ju att killar tänker med sin kuk och inte hjärnan.

Men nu till årets nyårslöften. Har funderat asså typ hela året på vad man ska ha för löften. Jag vet inte ens om man ska orka ha det i år. Man glömmer ändå bort dom direkt eller typ struntar i dom. Dom måste ju vara realistiska och man måste ju typ vara “motiverad”. Men har kommit fram till några löften iallafall som faktiskt är realistiska.

  1. Ta hand om mig själv mer. Jag har typ aldrig varit den som tagit hand om mig själv och jag har ju börjat få panikattacker och jag vill inte uppleva dom längre. Jag måste även lära mig att älska mig själv och prata om hur jag mår.
  2. Vara mer ärlig. Jag är egentligen otroligt ärlig redan men måste bli mer. Kan inte låta folk köra över mig längre eller utnyttja mig.
  3. Ta inte upp de förflutna. Ja det har gjort mig till den personen jag är idag och jag ångrar inget av det. Jag ångrar inte ens att jag träffa Axel eller att jag var tillsammans med Dennis. Dom har ju liksom gjort mig till den jag är idag och jag har blivit starkare så tack ni. Tacksamt.

Yes det är mina nyårslöften inför 2019. Dom är ju ganska realistiska eller hur? Vi får hoppas att jag kan hålla dom.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229